Sztuczka z banerem 20$2surf - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: Sztuczka z banerem 20$2surf (/Temat-Sztuczka-z-banerem-20-2surf-51259) |
Sztuczka z banerem 20$2surf - ikar - 22-03-2012 20:09 Nie widziałem tutaj nigdzie informacji o tym może po prostu nie znalazłem ale może niektórzy z was może jeszcze o tym nie wiedzą ale w 20$2surf istnieje prosta sztuczka pozwalająca zmniejszyć nasz banerek do małej kreski . Mam nadzieję że pomogłem i niektórzy skorzystają. [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=WSh8pthQ3Hw[/my-youtube] Jak widać wystarczy kliknąć w ikonę naszego programu prawym przyciskiem myszy i z właściwości wybrać jak ma się otwierać. Osobiście z tego korzystam pomimo że nie widzę gdy pojawia się bonus, ale z tych i tak mało zdobywałem więc stwierdziłem że wygodniej będzie tak. Przepraszam was pomyliłem się i wstawiłem w złym temacie to powinno być pod "dyskusja o ..." a nie tu, a teraz nie wiem dlaczego nie mogę tego po prostu usunąć i wstawiać gdzie indziej. RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - ignisinferius - 22-03-2012 23:07 podoba mi się masz reputa RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - ikar - 23-03-2012 20:20 Ciesze się że mogłem pomóc to jednak sporo ułatwia znoszenie tego banera cały czas gdzieś na monitorze RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - Skrux - 25-03-2012 11:42 Sposób bardzo dobry, ułatwiający życie Mimo, że znałem go już z pewnej stronki to i tak masz reputa. Pozdrawiam. RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - danutko - 29-03-2012 16:07 Dzieki przydało sie Jedyny minus, ze od grudnia nie wypłacili jeszcze kasy RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - darkmatthew - 29-03-2012 17:11 Nie wypłacalni? RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - Bruku - 29-03-2012 19:04 danutko dlaczego podajesz fałszywe dane? Wypłacili, na wypłatę mają 90 dni, ale zawsze wypłata dojdzie. @Topic Sztuczki z bannerem nie znałem + oczywiście RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - tomazzi - 29-03-2012 23:10 (29-03-2012 19:04)Bruku napisał(a): danutko dlaczego podajesz fałszywe dane? jakie fałszywe dane ??? wystarczyło wejść na forum samego surfa i temat odnośnie braku wypłat "pękał w szwach" dosłownie od wiadomości, że ludzie czekają na wypłatę dłużej jak 90 dni i ani widu ani słychu kiedy ją dostaną - jako, że temat stał się " nie wygodny" to został zamknięty co nie zmienia faktu, że czeka się i dłużej jak 3 miesiące na wypłatę - moich kilku poleconych ( znam osobiście) teraz w marcu dostali wypłaty zlecone w sierpniu tamtego roku - czyli czekali 7 miesięcy i takie są fakty, że czekasz miesiącami na wypłatę a gwarancji, że ją dostaniesz nie masz żadnej bo nigdy nie wiesz kiedy stanie się scamem i swoich pieniędzy nie zobaczysz nigdy wracając do banerka - nie wiedziałem - plus dam jak coś sprawdzę - bo jest program do "łapania" bonusów z którego korzystam i jak sprawdzę czy działa na zminimalizowanym banerze i je "wyłapuje" bez zmian to wtedy plus dodam RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - jackthekiller - 01-04-2012 14:12 tomazzi może pochwalisz się tym programem do łapania bonusów ?? RE: Sztuczka z banerem 20$2surf - tomazzi - 01-04-2012 14:18 (01-04-2012 14:12)jackthekiller napisał(a): tomazzi może pochwalisz się tym programem do łapania bonusów ?? program masz ogólnie dostępny w sieci - nazywa się Surfer Bonus Autoclicker - wpisz w google to znajdziesz miejsca skąd go pobierzesz |