[Spryciarze.pl] Napisz Komentarz - Zgarnij Nagrody! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Spryciarze.pl] Napisz Komentarz - Zgarnij Nagrody! (/Temat-Spryciarze-pl-Napisz-Komentarz-Zgarnij-Nagrody-51255) |
[Spryciarze.pl] Napisz Komentarz - Zgarnij Nagrody! - CrisPL - 22-03-2012 19:15 Link: http://www.spryciarze.pl/konkursfb RE: [Spryciarze.pl] Napisz Komentarz - Zgarnij Nagrody! - CrisPL - 01-04-2012 12:42 Konkurs dobiegł końca. Zwycięzcy zostaną ogłoszeni w przeciągu 7 dni. RE: [Spryciarze.pl] Napisz Komentarz - Zgarnij Nagrody! - CrisPL - 06-04-2012 10:45 Konkurs został zakończony, a zwycięzcami są: 1 miejsce: Maciej Pianowski za komentarz: "Często przed egzaminami myślę sobie jakby to było fajnie umieć zatrzymać czas i podejrzeć pytania . Jedno klaśnięcie i wszystko wokół zamarza, a po następnym klaśnięciu powraca do normy jak gdyby nigdy nic . Chciałbym mieć supermoc zamrażania czasu, wtedy można wszystko...naprawdę wszystko . Z tej okazji napisałem wiersz Czy to wiosna, czy to lato popatrz jaką mam moc tato. Jedną ręką w drugą klaszcze Aż z zachwytu zmarszczysz paszcze Każdy wokół zamrożony Czas nie pędzi jak szalony Wszystko wokół się nie rusza Niech harcuje moja dusza Na egzamin skradam pytania Już nie będzie w domu lania Po ulicy chodzę beztrosko Czuję się naprawdę bosko A gdy komuś krzywda się dzieje Niestraszne mi wichry i zawieje Klasnę w ręce, czas zamrażam i swą mocą świat obdarzam Teraz mogę robić wszystko wejść na komin, pójść na disko Mogę wreszcie odpocząć chwile Pójść na ryby, połapać motyle Ogromna jest czasowa władza Nikt mi już nie przeszkadza Wszędzie cisza dookoła Nikt nie krzyczy, nikt nie woła Zamrożony czas, fajna sprawa Lepsza niż piwo, wino czy kawa Nikt mnie teraz nie powstrzyma Bo znów mocą czas zatrzymam Teraz spełnię wszystkie marzenia Już nie będzie ze mnie lenia Jeśli komuś coś nie pasuje to go zamrożę, niech nie podskakuje A kiedy zegar zwalnia czas biorę xboxa i żegnam Was! Nie ma co zatem robić hałasu takie jest właśnie zamrażanie czasu " 2 miejsce: Bolesław Sroka za komentarz: "Chciałbym mieć moc "zaszczepiania" Zaszczepił bym miłość w każdej osobie By nikt dla nikogo nie był już wrogiem Zaszczepiłbym chęć pomagania innym By nikt nikomu nie był nic winny Zaszczepił bym energię pozytywną By każdy szczęśliwszy był z każdą godziną Zaszczepiłbym bezinteresowność każdego By z czynienia dobra nie chciał niczego Zaszczepiłbym uśmiech na każdej twarzy To wszystko teraz mi się marzy" 3 miejsce: Katarzyna Malczewska za komentarz: "Chciałabym mieć moc uaktywniania "tablicy przestępstw" nad głowami winowajców. Wyobraźcie sobie, ile życie byłoby łatwiejsze i bezpieczniejsze, gdyby nad głowami kryminalistów pojawiały się widoczne dla każdego "listy ciężkich przewinień". Z więzień powychodziliby wrobieni ludzie a trafili prawdziwi winowajcy, wyszłyby na jaw wszystkie machlojki polityków i innych władz, nie byłoby łapówkarstwa ani zakłamania mediów, skończyłyby się wojny i opresje i w końcu wiadomo by było, gdzie jest dobro a gdzie zło. Ahhh, świat byłby wtedy tyle piękniejszy... " |