[Zamknięty]Zablokowane konto - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: [Zamknięty]Zablokowane konto (/Temat-Zamkniety-Zablokowane-konto-51248) |
[Zamknięty]Zablokowane konto - Daroslawo - 22-03-2012 16:25 Cytat:Your account has been put on hold by the administration, as you are required to update your Profile with true and complete information. Please contact us at admin[at]sharecash.org so we can quickly unblock your account. Dla czego moje konto jest zablokowane? Ktoś tak miał? RE: Zablokowane konto - Coristo - 22-03-2012 18:09 (22-03-2012 16:25)Daroslawo napisał(a):Cytat:Your account has been put on hold by the administration, as you are required to update your Profile with true and complete information. Please contact us at admin[at]sharecash.org so we can quickly unblock your account. Zostałeś zablokowany ponieważ miałeś nieprawidłowe dane w profilu. Dane w profilu ShareCash nie mogą mieć polskich znaków. W celu odblokowania konta napisz do administracji na email: [email protected] podając: Cytat:User name: RE: Zablokowane konto - Daroslawo - 22-03-2012 20:09 Dzięki, spróbuję. Może się uda RE: Zablokowane konto - ifoundacookie - 21-05-2012 17:27 miejmy nadzieje ze mi tez sie uda RE: Zablokowane konto - Magnus - 01-06-2012 20:51 Będziesz musiał jeszcze wysłać skan dowodu lub paszportu RE: Zablokowane konto - Daroslawo - 02-06-2012 10:51 Ja wysłałem same dane poprawione, bez polskich znaków i mi odblokowali konto. Nie wymagali skanu. RE: Zablokowane konto - Magnus - 08-06-2012 08:05 W moim przypadku wymagali [Zamknięty]Zablokowane konto - Magnus - 08-06-2012 08:05 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |