![]() |
[Nieaktualne]POLSKIBUX bankrutem!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Nieaktualne]POLSKIBUX bankrutem!!! (/Temat-Nieaktualne-POLSKIBUX-bankrutem-51118) |
[Nieaktualne]POLSKIBUX bankrutem!!! - dytka88 - 19-03-2012 10:33 Wchodząc na stronę http://www.polskibux.com wyświetla się taki oto komunikat : Admin Maintenance Witam, Niestety musze poinformowac Was, Ĺźe PolskiBux zostal bankrutem. ;( Od tygodnia zadnych wplat, PP i AP wyzerowany. Nie mam mozliwosci wyplacic rowniez zaleglych 40 wyplat, bo nie ma juz kasy. Zadnej. Jak na polskie realia serwis okazal sie niewypalem. Ladnie sie zaczelo i kiepsko skonczylo. Dziekuje Wam za wspolprace i przepraszam jezeli cos poszlo nie po Waszej mysli. Zbyt pięknie to wyglądało, aby mogło długo istnieć. Niestety... Re: POLSKIBUX bankrutem!!! - Rzmijec - 19-03-2012 15:59 Też miałem o tym pisać, no szkoda. Send from Człapatalk ![]() RE: POLSKIBUX bankrutem!!! - WojaKk - 19-03-2012 16:21 Też dzisiaj wszedłem i ujrzałem ten komunikat. A miałem już 2,70 zł.. RE: POLSKIBUX bankrutem!!! - MrocznyKILL - 19-03-2012 16:21 Heh to było wiadome od 1 dnia Buxy na NeXtGen to 99% scamy z chyba setek tysięcy tych scamów na NeXtGen znam tylko 2 wypłacalne ale i tek nie ma co ich promować bo śmieszy zarobek... RE: POLSKIBUX bankrutem!!! - Lolekk1993 - 19-03-2012 20:03 Hah szkoda mi ludzi, którzy zainwestowali ![]() ![]() ![]() RE: POLSKIBUX bankrutem!!! - Yogii - 19-03-2012 22:04 był skazany na porażke.......... polacy to kiepski target co do reklam [Nieaktualne]POLSKIBUX bankrutem!!! - Magnus - 22-03-2012 08:17 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że treść tematu jest nieaktualna. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. [Nieaktualne]POLSKIBUX bankrutem!!! - DDK - 07-08-2012 22:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |