Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. (/Temat-Sprzedam-kupie-itp-wzor-dodawania-ofert-51109) |
Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - Rzmijec - 18-03-2012 22:55 Witam. Czy nie uważacie, że przydałby się wzór dodawania ofert w działach sprzedaż, kupię? Ładniej by to moim zdaniem wyglądało i było by łatwiej zorientować się w ofercie. I jeśli ktoś by nie zastosował wzoru, to do kosza. Send from Człapatalk . RE: Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - Killer - 19-03-2012 10:52 faktycznie można by było Wam coś dodać, jeśli ma Wam to ułatwić, masz jakąś propozycję wzoru? RE: Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - Rzmijec - 19-03-2012 17:39 Coś na szybko wymyśliłem : *Wzór oferty* 1.Obiekt [przedmiot] transakcji: 2.Opis obiektu transakcji: 3.Cena przedmiotu: 4.Sposób zapłaty [np. PayPal; Przelew Bankowy;]: 5.Sposób kontaktu [np. W tym temacie; PM; GG]: !Niezastosowanie się do powyższego wzoru grozi przeniesieniem tematu do kosza! Taki wzór według mnie jest odpowiedni, ale oczywiście zostawiam Wam to do przeróbki ;P Pozdrawiam, PunIsheR. RE: Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - Killer - 21-03-2012 01:55 myślę że bardzo dobry wzór, wkrótce to przegadam z Adminem i podejmiemy decyzję, dzięki za propozycję Odp: Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - Rzmijec - 05-04-2012 18:15 Odśnieżam I jaka decyzja? Człapnięte z Xperii :> Odp: Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - Rzmijec - 07-04-2012 19:43 F5 Człapnięte z Xperii :> RE: Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - kipeer - 08-04-2012 05:12 (19-03-2012 17:39)Rzmijec napisał(a): Widocznie za szybko, moim zdaniem jest dobrze. Wydaje mi sie to dziecinne, pilnowanie szczegółów i pisanie szabloników. Przez infantylny opis produktu można wywnioskować czy osoba sprzedająca jest upośledzona, chce nas wykiwać czy ma smykałke(wystarczy dobry tekst z podkreślonymi bbcode). Gdy wprowadzicie taki szablon to poprostu będzie: 1. Be 2. Me 3. Ani 4. Kuku 5. Ryku \\\\\\\ Bardziej ważnym aspektem jest i który trzeba przyznać, że jakość tych tematów dotychczas nie wygląda zbytnio estetycznie. Mało się starają. A forum nie powinno mieć wiecej jak 3 HeadAdminów, i 20 moderatorów którzy by reagowali na zgłoszone wątki czy usuwali sporadycznie stare wątki i wrzucali do archiwum(któregobrak) Pozatym szablony blokują wolność umysłową i młode pokolenie będą miały wyrzuty sumienia jak po tygodniu sprawdzą, że nie podali ceny lub nie dały większego opisu. Odp: Sprzedam/kupię itp. - wzór dodawania ofert. - Rzmijec - 08-04-2012 06:38 @up Ekipa jeszcze nigdy nie zwlekała mi z zaraportowanym tematem. Według Cb lepiej jak ktoś jest kreatywny, ok, lepsze takie coś: Temat: sprzedam konta GG Post: tak jak wyżej. Albo: Temat: kupię konta Post: kupię konta np. YouTube. I weź pisz z takim człowiekiem jak nie wiesz ceny, a on np. nie sprawdza skrzynki lub tematu. Nie lepiej jak by było od razu tak: przeglądam tematy, patrzę na cenę i sprawdzam inną ofertę, a nie czekam jak ten człowiek raczy cokolwiek odpisać więcej. Człapnięte z Xperii :> |