lmtc – NOWOŚĆ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: lmtc – NOWOŚĆ! (/Temat-lmtc-%E2%80%93-NOWOSC-51092) |
lmtc – NOWOŚĆ! - CMRR - 18-03-2012 19:03 Wielu z Was zapisało się do JustBeenPaid oraz Bannersbroker i zapewne jesteście zadowoleni, przedstawiam Wam program który także polecam. Zarabianie w LMTC jest łatwe i proste oraz podobne do tego jak zarabiamy w JBP. Kto to jest LMTC i dlaczego LMTC: Firma LMTC jest zarejestrowana w Kalifornii, USA od 2006 roku. Certyfikat ISO 9001:2000 LMTC posiada od 2006 roku QA International certyfikat ISO 9001:2000 Legalizacja firmy LMTC Firma pod przewodnictwem Dr. Tim Prescott działa na rynku od 2006. Od lutego 2012 oferuje swoje usługi także online. Firma z jej kapitałem jest ubezpieczona. Zabezpieczenia Posiada zabezpieczenia serwera DDoS , SSL oraz Brute-Force. Support 24/7 Jak to przebiega w praktyce? Dla przykładu kwota inwestycji wynosi 100 $ Plan Alfa Przez okres 60 dni otrzymujesz dziennie 3,5% zainwestowanej sumy, czyli 3,50 $ dziennie. W sumie 210$ Po 60 dniach inwestycja wygasa. Zysk z inwestycji wynosi 110$. W każdym czasie i każdą sumę możesz zlecić do wypłaty albo znowu zainwestować i zwiększyć swój zysk. Plan Beta Przez okres 12 dni otrzymujesz dziennie 10% zainwestowanej sumy, czyli 10$ dziennie. W sumie 120$ Po 12 dniach inwestycja wygasa. Zysk z inwestycji wynosi 20$. Polecając LMTC możesz wypracować sobie także wspaniały dochód! Z polecania możesz mieć nie małe korzyści, i nie tylko od swoich poleconych ale także od poleconych poleconych. Zarabianie w LMTC jest takie łatwe że nikt nie powinien przegapić tej okazji. Wypłaty: Firma wypłaca na alertpay co ważne nie pobierają prowizji!! nie ma tez minimum. Reflink: http://lmtc.co/?ref=CMRR Czysty link: http://lmtc.co RE: lmtc – NOWOŚĆ! - WojaKk - 18-03-2012 20:04 Czy to jest pewne i bez ryzyka? I czy można inwestować mniejsze sumy jak np. 5 $? RE: lmtc – NOWOŚĆ! - zarabiamwnecie - 18-03-2012 20:13 Nie opłaca się inwestować.. Ja tam nie ryzykuje (0 wypłat) RE: lmtc – NOWOŚĆ! - CMRR - 18-03-2012 20:31 minimum do inwestycji to 10$. Sam dziś znalazłem wypłatę w internecie z dzisiejszego dnia. RE: lmtc – NOWOŚĆ! - Damkofr - 18-03-2012 20:41 ja na tego typu serwisach nie dzialam ale jesli serwis jest pewny a pieniadze i tak leza to warto ale i tak to nie dla mnie RE: lmtc – NOWOŚĆ! - twoja-ekasa.pl - 22-03-2012 00:51 no ładnie tekst skopiowany żywcem z mojej strony! ale wybaczam ponieważ widzę ze jesteś moim poleconym A zainteresowanym polecam tą firme mi wypłacili na Alertpay w ciągu pół godziny co ważne nie pobierają prowizji lmtc – NOWOŚĆ! - Hybrid1990 - 27-03-2018 16:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |