Co sądzisz o mojej stronce? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Co sądzisz o mojej stronce? (/Temat-Co-sadzisz-o-mojej-stronce-51045) |
Co sądzisz o mojej stronce? - wybitny - 17-03-2012 21:51 Stworzyłem ostatnio stronę która ma wypromować mój reflink na jednym z portali (mianowicie sejfik.com) Link do strony: http://www.zarobisz.manifo.com Mam do Was (doświadczonych i dobrych w "te klocki") prośbę. Odwiedźcie tą stronę i napiszcie czego Wam w niej brakuje, co byście na moim miejscu dodali, a co usunęli/zmienili. Proszę o szczyptę krytyki http://www.zarobisz.manifo.com RE: Co sądzisz o mojej stronce? - Killer - 17-03-2012 22:07 po 1 kupił byś normalną domenę bo to jest syf, zresztą strony tego typu (polecanie reflinka) zawsze są syfem... RE: Co sądzisz o mojej stronce? - zarabiamwnecie - 18-03-2012 11:55 Co mi się nie podoba w stronie?: - FUN ZONE - zrobił byś bez tego uśmieszka bo to wygląda troszkę jakby ta strona na szybko robiona była. - Domena - manifo bardzo nieoryginalne i do du** - Możesz mnie złapać pod numerem Gadu-Gadu - dał byś jakiś mail myślisz, że wszyscy korzystają z GG? I chcą się przez ten komunikator kontaktować? - Kolejna sprawa to zbyt prosta strona. Co mi się podoba? - Zaangażowanie RE: Co sądzisz o mojej stronce? - wybitny - 18-03-2012 13:12 (17-03-2012 22:07)Killer napisał(a): po 1 kupił byś normalną domenę bo to jest syf, zresztą strony tego typu (polecanie reflinka) zawsze są syfem... Jak będę zarabiał kokosy to kupię jakąś porządną domenę. Nie będę płacił 100zł/rocznie w zamian za 10 złotych miesięcznie z poleconych Czy syf? Zobaczymy z czasem, może masz rację... (18-03-2012 11:55)zarabiamwnecie napisał(a): Co mi się nie podoba w stronie?:1-zrobione 2-Manifo na bardzo dobry system edycji i kreowania strony. Przynajmniej jak dla mnie 3-Mail dodany 4-Prostota dla jednych jest minusem dla innych plusem Dzięki, że ktoś jeszcze dostrzega dziś zaangażowanie;D Plusy dla Was za krytykę Czekam na więcej... RE: Co sądzisz o mojej stronce? - rajmek126p - 28-03-2012 13:34 Dobrze Killer to ują w słowach, tego typu strony są Syfem, nie wrózę Ci mega dużo odwiedzin. Takich stron są setki, a może nawet tysiące, Domene to ja nie wiem skąd ty wziełeś.. Trudno wydać 10/15 zł na *.pl ?. Nie wystarczy Ci 1 reff link w artykule?, Po co Ci te liczniki po prawej stronie? Zamontuj sobie google analystic i wystarczy. O optymalizacji SEO, to ja już nie wspomne. Troche krytyki Ci się przyda RE: Co sądzisz o mojej stronce? - Admin - 28-03-2012 13:45 (18-03-2012 13:12)wybitny napisał(a):(17-03-2012 22:07)Killer napisał(a): po 1 kupił byś normalną domenę bo to jest syf, zresztą strony tego typu (polecanie reflinka) zawsze są syfem... A od kiedy kupno nowej domeny kosztują 100zł? mylisz zakupienie nowej domeny z przedłużeniem. Domene zakupisz za 15zł (opłacona na rok). Zapewne zapytasz gdzie? To już odpowiadam - wszędzie. home.pl nazwa.pl az.pl domena.pl ut.pl itp,itd,etc. (28-03-2012 13:34)rajmek126p napisał(a): Dobrze Killer to ują w słowach, tego typu strony są Syfem, nie wrózę Ci mega dużo odwiedzin. Szkoda czasu/pieniędzy na pozycjonowanie takiej strony. RE: Co sądzisz o mojej stronce? - wybitny - 28-03-2012 14:26 (28-03-2012 13:45)Admin napisał(a): A od kiedy kupno nowej domeny kosztują 100zł? mylisz zakupienie nowej domeny z przedłużeniem. Domene zakupisz za 15zł (opłacona na rok). Faktycznie, przynajmniej się czegoś dowiedziałem. Stronkę machnąłem w 40 minut, coby rozwinąć siatkę poleconych na sejfiku. Od czasu do czasu pospamuje ją tu i tam Nie mam zamiaru na nią wydawać złamanego grosza. (Przerost formy nad treścią) Jak zacznę zabawę z uploadem to pomyślę nad promowaniem strony/bloga, ale nie mogę znaleźć sensownego "mentora" (28-03-2012 13:45)Admin napisał(a): Szkoda czasu/pieniędzy na pozycjonowanie takiej strony. /jw RE: Co sądzisz o mojej stronce? - Corleone - 28-03-2012 16:04 Cytat:Jak będę zarabiał kokosy to kupię jakąś porządną domenę. 12*10zł=120zł Piszesz domena 100zł/rok czyli 20zł do przodu ;p Jak chcesz zarobić, włóż w to coś. A kasa z poleconych i reklam będzie niezła. Cytat:2-Manifo na bardzo dobry system edycji i kreowania strony. Przynajmniej jak dla mnie Jest wiele innych rozwiązań, m.in. Wordpress, Joomla, CMS, itp. RE: Co sądzisz o mojej stronce? - haribol - 01-04-2012 18:45 Według mnie: za dużo już jest takich serwisów. Nie opłaca się. Pomyśl nad czymś nowym RE: Co sądzisz o mojej stronce? - tomazzi - 01-04-2012 23:14 (01-04-2012 18:45)haribol napisał(a): Według mnie: dokładnie zgadzam się z przedmówcą ... za dużo już tych blogów i stron o zarabianiu i również za przeproszeniem rzygać się już chce spamowaniem wszędzie przez właścicieli tychże stron i blogów linkami do nich - agresywny marketing i reklama nie spowoduje przyciągnięcia poleconych |