Surfbar I-Gagnant La barre. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Surfbar I-Gagnant La barre. (/Temat-Surfbar-I-Gagnant-La-barre-51018) |
Surfbar I-Gagnant La barre. - Filipus - 17-03-2012 00:03 Witam,
chciałbym wam przedstawić najlepszego surfbara w Internecie! Co to jest I-Gagnant La Barre : I-Gagnant La Barre jest Francuskim surfbarem.* (który obsługuje język polski) Serwis płaci w Euro a wymiana punktów zarobionych przebiega pod koniec każdego miesiąca. Surfbar* - program komputerowy instalowany dobrowolnie na komputerze użytkownika, wyświetlający reklamy, za co użytkownikowi oferowane są korzyści finansowe. Zdobywanie PKT na I-Gagnant La Barre : ~*Surfbar ; (1 punkt na minutę, inne dla VIP'ów.) ~*Płatne kliki o wartości od 5 do 20 punktów; ~*Click Bonus* do 3000 punktów.; ~*Dodatkowe gry w których wygrywamy punkty; Click Bonus* - w czasie jak mamy włączonego surfbara co jakiś czas pokazuje się reklama na której pisze : BONUS - I-Gagnant La Barre, za kliknięcie w Surfbara otrzymuje bonus do nawet 3000 punktów. (VIP5 nawet do 18000 punktów.) Co offeruje I-Gagnant La Barre : ~*Można ustawić język polski; ~*Konto VIP1 na miesiąc GRATIS; ~*2 poziomy poleconych 20 i 5%; (Inne dla VIP'ów.) ~*wypłaty od 15 € na PayPal i HiPay; VIP na I-Gagnant La Barre : Moja pomoc za rejestracje z reflinka : ~*Uczę zdobywać poleconych; ~*Uczę zdobywania VIP'a prawie za darmo!; ~*Odpowiadam na wszelkie pytania związane z I-Gagnant La Barre; Rejestracja : Czysty Link Reflink Kontakt : GG : 10372202; Email : [email protected]; PW : Forum; Dowód wypłaty : Nie czekaj zapisz się już teraz i zacznij zarabiać w sieci z najlepszym dostępnym w internecie serwisem. Program prężnie się rozwija oraz jest w 100% wypłacalny! Dołącz teraz i odbierz Darniowe KONTO VIP! P.S Jeżeli nie masz pytań i masz zamiar pisać że już było to nawet NIE PISZ! Ponieważ dodałem ten opis tutaj ponieważ umieściłem w Nim wszystkie ważniejsze informacje jak i napisałem wszystko przejrzyście żeby jak najwięcej osób skorzystało z Tego surfbara. RE: Surfbar I-Gagnant La barre. - Admin - 17-03-2012 00:28 po pierwsze było 100x i nie wiem co to ma wspólnego z dyskusją ? Surfbar I-Gagnant La barre. - Admin - 17-03-2012 00:28 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |