[Zamknięty]His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Nagrody Lockerz (/Forum-Otrzymane-Nagrody-Lockerz-7) +------ Dział: Restock (/Forum-Restock-266) +------ Wątek: [Zamknięty]His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) (/Temat-Zamkniety-His-XL-Odyss-Outline-T-marcowy-restock-5099) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - Shaiders - 13-04-2010 14:03 Dziś dostałem paczkę od Lockerz. Screeny dodam później i resztę napiszę bo koszulka w skrzynce a nie mam klucza. Już nie mogę się doczekać powrotu mamy ! Typ nagrody - koszulka Pełna nazwa nagrody - His XL - Odyss Outline T Cena - 800 PTZ Zapłacone Cło lub VAT - Cło = 0zł VAT = 0zł Data wygrania nagrody - Data otrzymania potwierdzenia wygranej - Data wysyłki nagody (nieobowiązkowe) - Data otrzymania nagrody - Sposób dostawy - Poczta Link do filmu (unboxing, nieobowiązkowe) - Screen'y (nieobowiązkowe, ale mile wydziane) - Dodatkowe informacje - Bolt: Trochę ci pomogłem, teraz tylko pouzupełniaj, bo nie sądzę żebyś 10 dni mamy nie widział RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - Leopard - 13-04-2010 14:05 Gz . Z którego restock'a? RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - CARLOS - 13-04-2010 14:07 Już ? No to ładnie HAHA Bedziesz sie mamie chwalil ? RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - Shaiders - 13-04-2010 14:10 Z tego co był ostatnio ten co walczyliśmy o niego z hamburgerami. Kolega też napisał mi SMS'a że dostał. RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - Leopard - 13-04-2010 15:07 Ja jeszcze nie dostałem . Napisz mi na PW kiedy wysłali Ci koszulkę . RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - Danio - 22-04-2010 16:25 22 kwiecień a twojej mamy dalej nie ma xD RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - BartuS - 22-04-2010 16:29 Hahahaha Możliwe RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - DraQo^^ - 22-04-2010 22:16 heh ;d Zaginiona w akcji ;D Nie no gratulacje nagrody czekamy na ss RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - Hyubios - 22-04-2010 23:01 Mama już wróciła ? ^^ Chyba tak, bo kilka dni nie pracuje, co ? A, i pokazuuuj SS-y, jestem ciekaw jak to wygląda ! RE: His XL - Odyss Outline T (marcowy restock) - Szymik - 23-04-2010 11:42 Oczywiście Gratz |