Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam telefon Samsung Omnia i900 Dotykowy, WiFi, GPS Tanioszka, pamięć wbudowana 8GB! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sprzedam telefon Samsung Omnia i900 Dotykowy, WiFi, GPS Tanioszka, pamięć wbudowana 8GB! (/Temat-Sprzedam-telefon-Samsung-Omnia-i900-Dotykowy-WiFi-GPS-Tanioszka-pamiec-wbudowana-8GB-5098)

Sprzedam telefon Samsung Omnia i900 Dotykowy, WiFi, GPS Tanioszka, pamięć wbudowana 8GB! - MotorniczyTramwaju - 13-04-2010 13:54

Zdjęcia i aukcja: http://allegro.pl/item998695847_telefon_samsung_omnia_sgh_i900_dotykowy_ekran_wifi.html

Mam do zaoferowania świetny dotykowy smartfon Samsung Omnia w wersji 8GB! Świetny telefon cieszący się dużą popularnością! Oto jego główne zalety:

* Dotykowy ekran 3,2' w formacie 16:9

* System operacyjny Windows Mobile, praktycznie nieograniczone możliwości

* Łączność Wi-Fi, internet za darmo!

* Nawigacja GPS

* Aparat 5Mpx

Cena to jedyne 649zł!

Oczywiście sprzedaję cały komplet ze sklepu, czyli:
- Telefon Samsung Omnia i900
- Bateria 1440 MaH
- Zestaw słuchawkowy z przejściówką mini - jack
- Kabel USB
- Ładowarka
- Pudełko
- Płyta CD z oprogramowaniem
- Instrukcja obsługi
- Nakładki na słuchawki

Wszystkie części są oryginalne! Szybka jest w stanie idealnym!
Zero rys!

Zapraszam do kupna
Wysyłam za pobraniem dzięki czemu paczka dochodzi szybciej do klienta, a ja szybciej dostaję pieniądze. Korzyść dla obu stron.

Telefon bez simlocka. Gdy dokonasz zakupu proszę o powiadomienie mnie jaki chciałbyś dostać wgrany system operacyjny, czy Windows Mobile 6.1, czy 6.5.

W razie jakichkolwiek wątpliwości lub ofert proszę o kontakt na e-mail: [email protected]

Sprzedam telefon Samsung Omnia i900 Dotykowy, WiFi, GPS Tanioszka, pamięć wbudowana 8GB! - Roben - 30-07-2012 11:16

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.