Sprzedam telefon Samsung Omnia i900 Dotykowy, WiFi, GPS Tanioszka, pamięć wbudowana 8GB! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam telefon Samsung Omnia i900 Dotykowy, WiFi, GPS Tanioszka, pamięć wbudowana 8GB! (/Temat-Sprzedam-telefon-Samsung-Omnia-i900-Dotykowy-WiFi-GPS-Tanioszka-pamiec-wbudowana-8GB-5098) |
Sprzedam telefon Samsung Omnia i900 Dotykowy, WiFi, GPS Tanioszka, pamięć wbudowana 8GB! - MotorniczyTramwaju - 13-04-2010 13:54 Zdjęcia i aukcja: http://allegro.pl/item998695847_telefon_samsung_omnia_sgh_i900_dotykowy_ekran_wifi.html Mam do zaoferowania świetny dotykowy smartfon Samsung Omnia w wersji 8GB! Świetny telefon cieszący się dużą popularnością! Oto jego główne zalety: * Dotykowy ekran 3,2' w formacie 16:9 * System operacyjny Windows Mobile, praktycznie nieograniczone możliwości * Łączność Wi-Fi, internet za darmo! * Nawigacja GPS * Aparat 5Mpx Cena to jedyne 649zł! Oczywiście sprzedaję cały komplet ze sklepu, czyli: - Telefon Samsung Omnia i900 - Bateria 1440 MaH - Zestaw słuchawkowy z przejściówką mini - jack - Kabel USB - Ładowarka - Pudełko - Płyta CD z oprogramowaniem - Instrukcja obsługi - Nakładki na słuchawki Wszystkie części są oryginalne! Szybka jest w stanie idealnym! Zero rys! Zapraszam do kupna Wysyłam za pobraniem dzięki czemu paczka dochodzi szybciej do klienta, a ja szybciej dostaję pieniądze. Korzyść dla obu stron. Telefon bez simlocka. Gdy dokonasz zakupu proszę o powiadomienie mnie jaki chciałbyś dostać wgrany system operacyjny, czy Windows Mobile 6.1, czy 6.5. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub ofert proszę o kontakt na e-mail: [email protected] Sprzedam telefon Samsung Omnia i900 Dotykowy, WiFi, GPS Tanioszka, pamięć wbudowana 8GB! - Roben - 30-07-2012 11:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |