Profesjonalne forum komputerowe $$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Profesjonalne forum komputerowe $$ (/Temat-Profesjonalne-forum-komputerowe-50912) |
Profesjonalne forum komputerowe $$ - oosskkaarr - 14-03-2012 14:19 Witam. Szukam kogoś, kto zna się na temacie forum ... Jestem skłonny zapłacić komuś, kto pomoże mi założyć profesjonalne forum. Nie chce jakiegoś forum, typu fora.pl czy coś, gdzie mogę zmienić kolor strony i dodawać tematy. Chce mieć profesjonalne forum od początku. Tylko na początku żeby było tak, że wgrywam sobie np jakiś styl forum, mogę go lekkko zmodyfikować i z biegiem czasu gdy będę coraz bardziej ogarniał forum, bede dodawał oraz zmieniał styl forum. Jeśli znasz się na forach, napisz do mnie, napewno nie pożałujesz ! GG : 40279187 RE: Profesjonalne forum komputerowe $$ - oosskkaarr - 17-03-2012 22:09 OK, juz jestem w mieście, można się poważnie zabrać za robotę. Jest ktoś skłonny wykonać dla mnie forum ? Oczywiście odpłatnie, bez oszustwa ( allegro np. ) Jestem konkretny gość, napewno się dogadamy. Pisac GG : 40279187 Profesjonalne forum komputerowe $$ - Hybrid1990 - 06-08-2020 18:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |