Jak zdobywać nagrody na Lockerz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zdobywać nagrody na Lockerz? (/Temat-Jak-zdobywac-nagrody-na-Lockerz-5081) |
Jak zdobywać nagrody na Lockerz? - Rumcajs93 - 12-04-2010 23:28 Siemka. Jestem nowy, chciałbym się dowiedzieć jak zdobywa się nagrody z lockerz'a. Mam na oko CoD Modern Warfare 2 - i nie wiem jak przysyłają, czy w formie DVD, czy jako kod aktywujący na steam'a Z góry dzięki za pomoc. RE: Jak zdobywać nagrody na Lockerz? - Kilol - 12-04-2010 23:32 1. Logowanie. 2. Odpowiadanie w "Dailes". 3. Zapraszanie znajomych. 4. Oglądanie filmów. Poczytaj poradniki na forum i zajrzyj do działu "Noob Zone". Tam masz trochę rzeczy dla początkujących zbieraczy PTZ. Gry przysyłają normalnie, w formie DVD, jeśli chodzi ci o gry na PC. RE: Jak zdobywać nagrody na Lockerz? - Rumcajs93 - 13-04-2010 15:47 Dobra dzięki Plus poleciał Jak zdobywać nagrody na Lockerz? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |