Informacje o stronie, zabezpieczenia, zarobek. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Informacje o stronie, zabezpieczenia, zarobek. (/Temat-Informacje-o-stronie-zabezpieczenia-zarobek-50779) |
Informacje o stronie, zabezpieczenia, zarobek. - oosskkaarr - 12-03-2012 18:37 Witam wszytskich Proszę o odpowiedź kogoś, kto się na tym zna lepiej niż ja ... ( bo czytać to i ja czytałem rożne rzeczy, ale nie ma to jak uzyskać konkretną odpowiedz od kogos, kto się tym zajmował i ma jakieś doświadczenie ). Także jak ktoś chce mi podesłać jakiś link do poradnika, to dziękuje ... Do odpowiedzi nikogo nie zmuszam, jak ktoś chce mi pomoc, odpowie z czystej checi na moje pytania, a jak wiadomo, dzis pomagasz mi, ja za tydzien Tobie ... ODNOŚNIE ZABEZPIECZEŃ ! czy jakiekolwiek zabezpieczenia to już są na stronie? jaka jest mozliwosc ze na strone mi ktoś się włamie? czy może to zrobic kazdy kto ukończył gimanzjum i w pewnym stopniu interesował się informatyką a jesli juz sie wlamie to co moze zrobic, skasowac strone, zmienic tresc ? czy jet coś takiego jak kopia, i jak np ktoś mi skasuje strone albo zmieni jakąś treść, to porostu wklejam tą kopie i wszytskie statystyki [ komenatrze, wyswietlenia, zdjecia itp ] sa takie jak byly wczesniej na stronie ? jesli te zazbepieczenia sa slabe to czy mozna kupic gdzies jakies lepsze? np czym się rożnią zabezpieczenia tego forum od kwejka ? albo oneta od nowej strony stworzonej przez programiste ? czy osoba ktora mi robila tą stronę, moze miec podglad do niej nawet jak zmienie sobie passy ? czy ktoś może skopiowac jakos zrodlo mojej strony i stworzyc sobie taka sama strone? czy jeśli strona posiada forum, to na forum panują takie same zabezpieczenia jak na stronie czy to już całkiem inna broszka ? ODNOŚNIE UPLOADU jak to jest z tym zarabianiem na uploadzie ... rejestruje sie na http://www.upload.xx robie sobie konto. wrzucam tam powiedzmy jakiś filmik i dostaje wygenerowany link http://www.upload.xx/mojfilmik teraz rozsyłam go do wszytskich znajomych na gg stawka za pobranie filmiku to 1 gr jest ich powiedzmy 50, kazdy z nich sciągnie to na moim koncie pojawia się 50 groszy ? czy mogę zarejestrować się na każdym możliwym serwie uploadingu ? i np z serwisu upload.xx sciagnie 50 osob, z drugiego upload22.xx sciagnie 30 osob, to na jednym serwisie bede mial do wyplacenia 50 gr a na drugim 80 mimo że na jednym i drugim jest ten sam filmik wrzucony ? oczywiście to nie jest realny przyklad, napisałem go by każdy zrozumiał moją logikę ... ODNOŚNIE REKLAM są takie serwisy, na których się rejestrujesz i otrzymujesz od nich powiedzmy banner. wklejasz go na swoją stronę na jakiś tydzień i tylko przez to ze on tam był dostajesz jakąś kasę ? są takie serwisy którzy Ci dają banner i dostajesz kasę za to że ktoś kliknie w tą reklame czy banner ? są takie serwisy że dostajesz tylko kase za to że ktoś kliknie i się zarejestruje na tej stronie ? są takie serwisy że dostajesz kase za to ze jest tylko na stronie, za to że ktoś kliknie ale sie nie zarejestruje, za to ze wejdzie i sie zarejestruje czyli 3in1 ? czy może są jeszcze jakieś lepsze sposoby na zdobywanie kasy by utrzymać strone/forum z reklam ? ODNOŚNIE YOUTUBE jak udostępnie filmik na youtube no i powiedzmy że będzie zbierał wyświetlenia, mogę z youtube tak współpracować że będą mi płacić abym wstawiał kolejne filmiki czy za każde wysiwietlenia ? np 1000 wyświetlen - 10 gr ? jak to jest z tym ? co jest ważniejsze, wyswietlenia, fajne, komenatrze , czy może wszytsko na raz ? ODNOŚNIE FACEBOOK prawda czy mit? tutaj podobno dostaje się kase za lubie to. powiedzmy mam swoją strone zalozona na fejsbuuku i np 1000 lubie to = 10 zł czy jak ? OK. Jeśli ktoś mi konkretnie odpowie na te pytania, jestem sklonny zafundować nawet mały prezencik w postaci doładowanka tel DZIEEEEEEEEEEEEEEEEKI RE: Informacje o stronie, zabezpieczenia, zarobek. - Killer - 18-03-2012 08:44 jeden temat jeden problem... są odstępstwa ale nie takie. Informacje o stronie, zabezpieczenia, zarobek. - Killer - 18-03-2012 08:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |