[Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku (/Temat-Poradnik-Zarabianie-Na-Facebooku-50683) Strony: 1 2 |
[Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - MeineBiz - 10-03-2012 20:38 1. Nazwa poradnika : Zarabianie na Facebooku 2. Przeznaczenie : Poznaj tajniki marketingu na Facebooku i stań się liderem ! 3. Cena : PROMOCJA ! Tylko dzisiaj 30 zł. Dostepnych kopii : 4/4 4. Opis : Chciałbyś zarabiać większe pieniądze, ale nie wychodzi ci ? DObrze trafiłeś ! Facebook posiada już paręnaście milionów użytkowników ze wszystkich krajów świata. Jest świetnym sposobem na przyciągnięcie klientów i zarobienie na nich. To nie żadne machlojki, żadne zakłądanie parunastu kont na zamówienie. W poradniku zawarte są : - Opisy firm, na których będziesz zarabiał - Opisy jak stworzyć konta krok po kroku - Jak korzystaćze stron na których będziemy zarabiać - Poznasz tajniki zdobywania wielu znajomych w krótkim czasie Poradnik ma 51 stron i bardzo dużo obrazków. Na forum chyba nie było jeszczcze tak dużego i dokładnego poradnika zwłaszcza za tak niską cenę. 5. Sposób płatności i wysyłki : Na konto , ew. pp Poradnik wysyłam bardzo szybko. Kontakt: PW GG: 38152591 Dam do recenzji. RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - zarabiamwnecie - 10-03-2012 20:40 Chyba się skuszę... za 20 zł kupie mam nadzieje, że to nie żadna ściema RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - barto - 10-03-2012 20:41 Wątek dodane 3-4 minuty temu, już nie ma poradników ? Poza tym masz tylko 1 posta. Jeśli dasz komuś zaufanemu do recenzji to może się skusze za 20 zł. RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - Branzolek - 10-03-2012 20:43 Mogę zrecenzować RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - Jeppers - 10-03-2012 20:43 mam wolną chwilę więc mogę zrecenzować jak trzeba RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - MeineBiz - 10-03-2012 20:44 ''Wątek dodane 3-4 minuty temu, już nie ma poradników ? Przepraszam , moj blad ! Dam adminowi do recenzji RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - Jeppers - 10-03-2012 21:10 Zaczynajmy z tą recenzją. Dostałem poradnik w formie pdf. Na pierwszy rzut oka rzuciła się bardzo duża ilość stron, jak się później okazało, dla niektórych to bardzo dobrze. Jeżeli spodziewacie się łatwego zarobku z tej metody, to się przeliczycie i już to tutaj zaznaczam żeby nie było niedomówień, płaczu itp. Opis jest wykonany bardzo ładnie, schludnie i bez problemu można załapać o co w tym wszystkim chodzi. Jednak tak jak mówiłem, żółtodziób się pogubi i od razu to zaznaczam, żeby osiągnąć sukces trzeba zainwestować bądź co bądź grosze, ale trzeba, żeby ruszyć pełną parą. Tworzenie tego co jest opisane w poradniku zajmie trochę czasu, wymaga to cierpliwości i konsekwencji (szczerze, mi by się nie chciało, ale kwestia jak bardzo jest się upartym). Dużo zdjęć, pokazane wszystko krok po kroku. Czytelne i każdy załapie o co chodzi jak wspomniałem wcześniej. Nie jest to metoda łatwa, ale pewnie skuteczna, bo wymaga pracy, a niektórzy myślą, że dostaną na gotowe. Na pociesznie przyszłego nabywcy, ponad 50 stron A4 I powtarzam, nie jest to łatwa metoda ! 8/10, bo metoda wymaga pracy i cierpliwości RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - Branzolek - 10-03-2012 21:19 Kupiłem , Miło gość Wysłałem kaskę pierwszy i zaraz dostałem poradnik : ) Rzecz jasna trochę pracy trzeba włożyć ale myśle ze zyski będą nie zliczone ; D Poradnik wart swojej ceny , myśle że jak by autor chciał mógł by być jeszcze droszy ; o ale ie zapeszajmy poradnik jak dla mnie 9/10 Tylko lipa bo dużo stron czytania : ) RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - MeineBiz - 10-03-2012 21:23 1Szt poszla. 'myśle że jak by autor chciał mógł by być jeszcze droszy ; o a' Tylko do jutra do 12 jest cena 30zl RE: [Poradnik] Zarabianie Na Facebooku - barto - 10-03-2012 21:50 poszło PW |