Internet LTE - który wybrać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Internet LTE - który wybrać? (/Temat-Internet-LTE-ktory-wybrac-50416) |
Internet LTE - który wybrać? - Morfit - 04-03-2012 18:47 Cześć! Przymierzam się do zakupienia internetu LTE+modemu usb, ale niestety nie wiem który. Zależy mi, żeby była jak najszybsza prędkość pobierania. Służyłby do ściągania muzyki, gier, a możliwe również że do gier. Myślałem o Cyfrowym Polsacie, ale podobno kiczowaty. RE: Internet LTE - który wybrać? - Bolt - 04-03-2012 21:51 sam się zastanawiam bo mój to tak zwany internet ze studni (pozdro marel) a lte to chyba jedyne co by śmigało na moim zadupiu. A plusowski lte? Nie czytałem nic ale planuje zrobic rozeznanie, nie wiem może ktos wie co i jak RE: Internet LTE - który wybrać? - Lubelak - 06-03-2012 19:42 Cyfrowy jest OK ,ale bardzo niskie limity |