Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami (/Temat-Gifthulk-profesjonalny-serwis-z-nagrodami-50409)

Strony: 1 2

Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - orz - 04-03-2012 16:52

Witam, przedstawiam Wam Gifthulk - profesjonalnie przygotowany program tej samej klasy co swgbcks czy superpts jednakże w przeciwieństwie do tych serwisów jest on również dostępny dla obywateli naszego kraju. Strona w języku angielskim więc przydałoby się trochę go znać Wink
Rejestracja jest szybka i bezproblemowa, podajemy login, imię i nazwisko, mail, opcjonalnie paypal do wypłat i oświadczamy, że posiadamy tylko jedno konto w gifthulk.
Na stronie zarabiamy punkty - hulk coins a te wymieniamy na nagrody.
Punkty dostajemy za:
- codzienną sondę
- zapisy na polecane strony
- instalowanie oprogramowania
- wypełnianie ankiet
- granie w gry
- bonus za zdobycie określonej liczby coinów w danym czasie ( np 24h - 50 coinów, bonus 10 coinów)
- śledzenie ich na twitterze i facebooku
- konkursy i wiele innych
- 10% od poleconych
Tak więc sporo okazji okazji do zarobienia. Główną bazę do zgarniania punktów stanowi sekcja offer walls podzielona na 11 sekcji, część ofert jest dla nas niedostępna a część pochodzi od polskich kontrahentów.

[Obrazek: Dd2J3.jpg]

Zarobione punkty wymieniamy na nagrody. Nie ma żadnych restocków można zamawiać przez cały tydzień a wysyłka odbywa się w "shipping sundays" - w każdą niedzielę.
Nagrody to w 99% karty podarunkowe/kody zgrupowane w 16-tu kategoriach i jest ich mnóstwo ale większość jest przeznaczona na rynek amerykański.
Najbardziej wartościową kategorią z naszego punktu widzenia jest grupa "online shopping". Można tam znależć między innymi wypłaty na alertpay czy paypal, jak ktoś chce nagrody bardziej namacalne może zbierać giftcardy na amazon uk (od 25 quidów możliwa darmowa wysyłka do Polski).
Na starcie dostajemy 50 coinów bonusu co przy zarobkach rzędu 10-20 coinów dziennie powinno nam dać minimum jeden przelew $10 na alertpay/paypal w 1-szym miesiącu. Nie ma żadnych kont premium i tym podobnych wynalazków, jest praca - jest płaca. Na screenie widać ceny więc można sobie skalkulować.

[Obrazek: 4OgPb.jpg]

Wypłacalność serwisu można potwierdzić w google.
Jakieś wątpliwości, pytania ? Walcie śmiało postaram się odpowiedzieć.
Jeśli powyższa oferta cię przekonała zapraszam do zapisu z mojego reflinka: http://www.gifthulk.com/?ref=60625

A tu wersja dla czyścioszków http://www.gifthulk.com

Polecam ja, nie Jeannette Kalyta Wink
[edit: galeria coś nie bardzo chciała współpracować z moją przeglądarką więc są screeny żywcem]

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - *JackDaniels* - 04-03-2012 17:22

Zarejestrowany z refa :]

P.S zauwarzyłem mały bład, od zarobków poleconych dostajemy 20% a nie 10 :]

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - orz - 04-03-2012 17:28

Witam na pokładzie, a co do procentów to w jednym miejscu piszą 10 a w innym 20 więc wolę napisać 10 i kogoś pozytywnie zaskoczyć niż 20 i kogoś rozczarować Smile

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - mysza5000 - 04-03-2012 17:42

ile trzeba mieć punktów na nagrodę ?

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - orz - 04-03-2012 17:50

przykładowe ceny są na screenie, $5 na paypal to 169 coinów, $10 na alertpay/paypal kosztuje 269 coinów, $25 na paypal to 499 coinów

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - mysza5000 - 04-03-2012 17:52

łał Big Grin a jak się wypełnia oferty czy ankiety bo za bardzo nie wiem ?

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - orz - 04-03-2012 17:58

Wymagania są opisane przy każdym zadaniu, co należy zrobić oraz kiedy punkty zostaną przyznane. Co do ankiet to wiadomo, najlepiej być hipsterem ze stolycy Wink

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - mysza5000 - 04-03-2012 17:59

(04-03-2012 17:58)orz napisał(a):  Wymagania są opisane przy każdym zadaniu, co należy zrobić oraz kiedy punkty zostaną przyznane. Co do ankiet to wiadomo, najlepiej być hipsterem ze stolycy Wink
dzięki Big Grin Big Grin

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - prymul1 - 05-03-2012 16:55

(04-03-2012 16:52)orz napisał(a):  - codzienną sondę

Powie mi ktoś, gdzie znajdę tą codzienną sondę?

RE: Gifthulk - profesjonalny serwis z nagrodami - pikusix1 - 05-03-2012 20:28

Hmmm, stronka godna polecenia, mam specjalny sposób by już w kilka dni zarobić kupę pkt Smile