Komuś przyszły nogrody już z marcowego redstoku ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Komuś przyszły nogrody już z marcowego redstoku ? (/Temat-Komus-przyszly-nogrody-juz-z-marcowego-redstoku-5039) |
Komuś przyszły nogrody już z marcowego redstoku ? - sherif - 12-04-2010 17:23 Mam pytanie do kolegów odnoszące się do nagród z marca czy komuś kto dostał potwierdzenie od Lockerz przyszła jakaś nagroda i czy Lockerz zrobił tak z paczkami jak w lutym, że nie trzeba było płacić cła/vat ? z góry dzięki Pomogłem ? Kliknij zielony plusik RE: Komuś przyszły nogrody już z marcowego redstoku ? - Sony_st - 12-04-2010 17:39 Potwierdzenia już raczej wszyscy dostali o wygraniu nagrody jak i o jej wysłaniu. (Przynajmniej w moim wypadku ) Chyba jeszcze nikt nie dostał, gdyż byłyby już unboxingi na forum. Cła możliwe że nie będzie już, jednak nikt Ci tego nie zagwarantuje na 100% RE: Komuś przyszły nogrody już z marcowego redstoku ? - rajmek126p - 12-04-2010 18:30 ja jeszcze nawet nie dostałem potwierdzenia przysyłki RE: Komuś przyszły nogrody już z marcowego redstoku ? - koner - 13-04-2010 20:53 ja dostałem potwierdzenie wysyłki 9 kwietnia i teraz czekam na paczuszkę RE: Komuś przyszły nogrody już z marcowego redstoku ? - rj7rad - 13-04-2010 20:58 A ja tylko potwierdzenie wygranej dostałem, o przesyłce nic :/ Komuś przyszły nogrody już z marcowego redstoku ? - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |