Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Reklamy na Stronie Gier Flash Online - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: Reklamy na Stronie Gier Flash Online (/Temat-Reklamy-na-Stronie-Gier-Flash-Online-50354)

Reklamy na Stronie Gier Flash Online - adkam12 - 03-03-2012 13:33

Siemka!

Zamierzam zamierzam założyc strone z grami flash(Miedzy innymi) a , więc moje pytanie jest takie :

1.Macie do polecania jakis serwis z reklamami na tego typu stronki ?

Rozważam nad :

1.Ad4Mmo
Oczywiście najlepiej by było , gdybyśćie podali mi stawki i minimum do wypłaty Smile

Z góry dziękuje !

PS.

Można także podawać stronki podobne do AdSense ^^

RE: Reklamy na Stronie Gier Flash Online - Jaro070 - 03-03-2012 17:43

Polecam Ci NetSales - minimum 100 zł , a z podobnych do AdSense to AdKontekst - minimum 5zł.

RE: Reklamy na Stronie Gier Flash Online - *JackDaniels* - 03-03-2012 19:03

hmm Ja polecam PortMMO minimum 100zł, wysokie stawki, nie wymagaja skanu dowodu :]

RE: Reklamy na Stronie Gier Flash Online - adkam12 - 03-03-2012 19:57

Up:

Tam jest kasa zaliczana tylko za rejestracje w grach , czy za wyswietlenie reklamy u mnie na stronie , klikniecie?

Upx2

Sprawdze jutro Tongue