Wypłata - wpłata na PayPal - mBank - PayPal - Allegro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wypłata - wpłata na PayPal - mBank - PayPal - Allegro (/Temat-Wyplata-wplata-na-PayPal-mBank-PayPal-Allegro-50296) |
Wypłata - wpłata na PayPal - mBank - PayPal - Allegro - makkmakk - 01-03-2012 23:59 Witam wszystkich . Jestem tu nowy i w sumie trafiłem na to forum przypadkiem . Oferuję usługę błyskawicznego transferu środków z PayPal na konto bankowe w mBanku oraz z mBanku na PayPal . Oraz doładowanie konta PayPal po wpłacie na konto w mBanku . Możliwe również wypłaty na konta w innych bankach lecz czas oczekiwania na przelew wynosi 1-3 dni . Lub jest możliwość przelewu ekspresowego do innego banku niż mBank , odbywa się to przez BlueCash koszt to 5 zł + prowizja . Jeśli jestem przy komputerze cała operacja trwa 5-10 min. Co do moich prowizji za przelew to : Obowiązuje poniższa tabela prowizji od wpłat i wypłat: do 100 zł prowizja - 5% od 100 zł do 500 zł prowizja - 4% od 500 zł do 1000 zł prowizja - 3% powyżej 1000 prowizja - 2,5% Istnieje możliwość indywidualnego ustalenia prowizji . Jest również możliwość bezpośredniego odbioru gotówki . W razie pytań pisz GG : 7854481 Jest również możliwość załatwienia przelewu przez wystawienie aukcji na Allegro . Zainteresowanie proszę pisać na podany wyżej nr GG lub na PW . _ Wypłata - wpłata na PayPal - mBank - PayPal - Allegro - Coristo - 21-06-2013 06:51 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |