![]() |
Kupony Burn [Skup] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kupony Burn [Skup] (/Temat-Kupony-Burn-Skup-50235) |
Kupony Burn [Skup] - Snoweee - 28-02-2012 22:14 W tym temacie, każdy będzie mógł napisać jakich potrzebuje kuponów, ile ich potrzebuje i ile zaoferuje za jeden! Proszę o zostawienie tego tematu w tym dziale! SKUP
Snoweee ILOŚĆ (NIEOGRANICZONA) Gdańsk (GALERIA BAŁTYCKA) Cena do ustalenia ok. 10 gr za jeden
RE: Kupony Burn [Skup] - Morgoth2 - 29-02-2012 00:01 Ja oferuje inna działalnosc. Jesli nie mozecie odebrac puszki moge wam pomoc. Podajecie miasto odbioru katowice ch real. Odbieram puszki i je wam wysyłam. Jednak musicie zapłacic mi za wysylke i dodac 1/5 puszek ![]() RE: Kupony Burn [Skup] - cris2127 - 02-03-2012 16:11 co mi da kupon? RE: Kupony Burn [Skup] - Admin - 02-03-2012 16:13 nie kpij, robisz tylko niepotrzebny syf i robote moderatorom, otrzymujesz kolejne 30 % za świadomy spam, za następnego warna za NAJMNIEJSZE PRZEWINIENIE automatycznie otrzymasz bana. Kupony Burn [Skup] - Admin - 02-03-2012 16:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |