Pomoc w większych zarobkach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pomoc w większych zarobkach (/Temat-Pomoc-w-wiekszych-zarobkach-50151) |
Pomoc w większych zarobkach - erold - 26-02-2012 12:42 Witajcie, Uploadem zajmuję się od początku listopada do dzisiaj. Zarobki w tym okresie czasu były dla mnie zadowalające, z miesiąca na miesiąc było coraz lepiej. W tym miesiącu będzie moj rekord ~220 $ ( w poprzednich miesiącach było ledwo ponad 100 $ ) Jednak z biegiem czasu brakuje mi już pomysłów na dalszy zarobek. Szukam kreatywnej uczciwej, pomocnej i doświadczonej w uploadzie osoby która wyprowadzi mnie na jeszcze wyższy próg zarabiania. Wszystkie swoje statystyki zarobki str/blogi podsyłam na PW ( tylko zaufanym osobom ) Skonatktujesz się ze mną na PW oraz na GG - 10546806 ( często niewidoczny ) Pozdrawiam i zachęcam do współpracy RE: Pomoc w większych zarobkach - Michał Bereszyński - 26-02-2012 16:16 osobom a nie osobą RE: Pomoc w większych zarobkach - Magnus - 03-03-2012 23:00 edytowane ogólnie polecam erolda Pomoc w większych zarobkach - Artinesse - 02-03-2018 01:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |