[Nieaktualne]Formy płatności - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Reputy (/Forum-Refback-za-Reputy-128) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-318) +---- Wątek: [Nieaktualne]Formy płatności (/Temat-Nieaktualne-Formy-platnosci-50093) |
[Nieaktualne]Formy płatności - therin - 24-02-2012 19:58 Cześć, nie wiem czy w dobrym dziale to napisałem, jak co to prosiłbym moderatora, aby przeniósł ten temat w inne dobre miejsce. Mam pytanie jak ludzie mogą mi płacić za pewne rzeczy. Od razu mówie, że przelew bankowy, paysafecard, paypal i podobne do paypala mnie nie interesują, bo już z tego korzystam. Chodzi mi o kwoty jakieś 10zł-30zł. Może jakieś sms czy coś takiego, szukałem trochę i nic ciekawego nie znalazłem. Za odpowiedź, która mi pomoże daje reputa. RE: Formy płatności - Snoweee - 25-02-2012 11:24 Faktycznie to raczej nie ten temat. Jednak zobacz sobie opcje dotpay. Tam masz sms [Nieaktualne]Formy płatności - Killer - 24-07-2012 12:04 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |