Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne]15 Zł za rejestrację na Xpango.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: [Nieaktualne]15 Zł za rejestrację na Xpango.com (/Temat-Nieaktualne-15-Zl-za-rejestracje-na-Xpango-com-50074)

[Nieaktualne]15 Zł za rejestrację na Xpango.com - energy95 - 24-02-2012 11:58

Witam. Oferuję 15 Zł za rejestrację z mojego polecenia na Xpango.com i wypełnienie darmowej oferty Lumosity lub Gamehouse.
Wymagana karta kredytowa lub debetowa. (nie są akceptowane karty przepłacone) Dla tych wszystkich, którzy się boją że im pobierze coś kasy z konta. To jest nieprawda, oferta jest w 100% darmowa.
Przesyłam poradniki jak wypełnić poprawnie ofertę. Pieniądze przesyłam od razu po zaliczeniu i przyznania kredytu. Opcje płatność to Przelew Bankowy lub PayPal. Sami sobie wybieracie opcje przelewu.
Posiadam także program partnerski, ale o nim więcej na GG
Kontakt: GG: 2972633. Pierwsze 5 osób otrzymaja bonus, jeśli zarabiają na Sharecash.

RE: 15 Zł za rejestrację na Xpango.com - Snoweee - 25-02-2012 13:28

czy będzie to nadal dostępne za miesiąc? (pod koniec marca?)

RE: 15 Zł za rejestrację na Xpango.com - energy95 - 25-02-2012 21:54

(25-02-2012 13:28)Snoweee napisał(a):  czy będzie to nadal dostępne za miesiąc? (pod koniec marca?)

tak, jak najbardziej

[Nieaktualne]15 Zł za rejestrację na Xpango.com - Killer - 29-07-2012 08:48

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.