![]() |
Współpraca w prowadzeniu strony. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Współpraca w prowadzeniu strony. (/Temat-Wspolpraca-w-prowadzeniu-strony-50027) |
Współpraca w prowadzeniu strony. - bios - 22-02-2012 19:12 Witam. Moja domena pc-porady.pl ma w końcu Pr=2 ![]() 1. Na jakich stronach można zaproponować współpracę? W sumie to tyle pytań. Chcę stworzyć "duży" serwis i nie wiem gdzie zgłosić się o pomoc. Pozdrawiam RE: Współpraca w prowadzeniu strony. - Daminn - 23-02-2012 19:02 Imo, najpierw powinieneś stworzyć pro stronę, a dopiero po tym brać się za współprace. Każdy poważniejszy komu ją zaproponujesz sprawdzi twoją stronę, a jak narazie szału nie ma. RE: Współpraca w prowadzeniu strony. - Killer - 26-02-2012 21:40 Strona z pr2 nic nie oznacza, moja strona z zaproszeniami na lockerz miała pr3 a to shit był składający się z 3 podstron. Generalnie wątpię by ktoś poszedł na jakąkolwiek współprace ponieważ nie masz nic do zaoferowania, zwykły blog z którego nikt nie korzysta, co zresztą widać po komentarzach w artykułach (których nie ma), jak i słabym ruchu. |