Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]JSS-TRIPLER ( justbeenpaid.com) dyskusja dla członków i Nie tylko. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Zamknięty]JSS-TRIPLER ( justbeenpaid.com) dyskusja dla członków i Nie tylko. (/Temat-Zamkniety-JSS-TRIPLER-justbeenpaid-com-dyskusja-dla-czlonkow-i-Nie-tylko-49919)

[Zamknięty]JSS-TRIPLER ( justbeenpaid.com) dyskusja dla członków i Nie tylko. - patulsky1337 - 19-02-2012 20:40

Witam! Smile
Zakładam ten temat ponieważ brakuje go tutaj a serwis jest bardzo godny uwagi. jest lepszy niż wszelakie uploady ,można sporo wycisnąć. jestem tutaj chyba dobrym przykładem bo w około 50 dni inwestując niewielka sumę dostałem już 2 wypłaty na alertpay każda po 20 dolarów Smile. aktualnie mam 7 pozycji czyli równo 1.40 dolara dziennie. ile wy macie? jakie zrobiliscie wypłaty? ile zarobiliscie? tutaj możecie się pochwalić Smile.
ps. nurtujące mnie pytanie dla ekspertów: jaki zysk ma jss za te pozycję? bo chyba inaczej by Nie wypłacał kasy Smile zapraszam do dyskusji.

RE: JSS-TRIPLER ( justbeenpaid.com) dyskusja dla członków i Nie tylko. - Qwik - 19-02-2012 20:45

Już taki temat istnieje.

RE: JSS-TRIPLER ( justbeenpaid.com) dyskusja dla członków i Nie tylko. - patulsky1337 - 19-02-2012 20:55

tak ale jest bardzo stary. ps. proszę Nie off-topowac jak kolega wyżej.

RE: JSS-TRIPLER ( justbeenpaid.com) dyskusja dla członków i Nie tylko. - Qwik - 19-02-2012 23:55

Cytat:Zakładam ten temat ponieważ brakuje go tutaj

Cytat:tak ale jest bardzo stary. ps. proszę Nie off-topowac jak kolega wyżej.

Po co kłamiesz.

Edit:
No bardzo stary.Miesiąca nawet nie ma http://zarabiam.com/Temat-JustBeenPaid-Zacznij-zarabiac-z-moja-pomoca-49409&highlight=JSS-TRIPLER

[Zamknięty]JSS-TRIPLER ( justbeenpaid.com) dyskusja dla członków i Nie tylko. - Jeppers - 20-02-2012 00:27

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.