Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poszukuję ludzi do współpracy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Poszukuję ludzi do współpracy (/Temat-Poszukuje-ludzi-do-wspolpracy-49904)

Poszukuję ludzi do współpracy - 92kwiateekk - 19-02-2012 11:57

Witam wszystkich serdecznie
Jestem tu na forum nowy ale od razu przechodzę do konkretów. Mianowicie współpracuję z polską firmą i poszukuje ludzi którzy chcą trochę zainwestować( niewielka kwota bo jednorazowo 30zł) a pozwoli na stopniowe budowanie dochodu pasywnego. Firma jest z branży FMCG czyli w skrócie zajmuje się dystrybucja środków codziennego użytku.
Można zarobić na dwa sposoby :
1) sprzedając bezpośrednio produkty znajomym rodzinie sąsiadą(ja miesięcznie zarabiam tak ok 200-300zł)
2) budując swoją sieć sprzedaży, czyli po prostu polecać taki biznes znajomym i zarabiać na ich obrocie. Tutaj kwoty są dużo większe.

Od razu mówię że firma drugi rok z rzędu zdobyła nagrodę gazel biznesu, czyli nagrodę przyznawaną firmą które najszybciej się rozwijają.
Jeśli chcecie coś więcej wiedzieć lub po prostu dołączyć to piszcie na mojego maila lub priv wtedy się umówimy na skype lub poprzez maila odpowiem na każde pytanie.
Można zbudować naprawdę fajny biznes dzięki któremu się dorobi grosza lub jak ktoś będzie chciał to naprawdę można z tego w bardzo dobrych warunkach żyć .
Mój lider średnio miesięcznie zarabia 50tys zł!!! Też tak chcesz to napisz a ja pomogę Ci zbudować ten biznes.

RE: Poszukuję ludzi do współpracy - Yogii - 19-02-2012 12:02

mlm - dziękuje

RE: Poszukuję ludzi do współpracy - Killer - 19-02-2012 12:09

Chcesz budować tutaj swój biznes mlm? zapłać za to.

Poszukuję ludzi do współpracy - Killer - 19-02-2012 12:09

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.