PortMoo.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PortMoo.com (/Temat-PortMoo-com-49819) |
PortMoo.com - innos123 - 16-02-2012 21:56 Witam. Niedawno zarejestrowałem się na portmoo.com (programu afilacyjnego który płaci za każdego zarejestrowanego użytkowika do jednej z gier bezpośrednio z mojego banera(linka)). Aby wypróbować czy działa wysłałem stronę (dokładnie bloga) na której był baner do rejestracji koledze aby ten klikną na niego i zarejestrował się. Kolega się zarejestrował i potwierdził rejestrację, lecz na moim koncie portmoo.com nie wyświetla się że ktoś zarejestrował się z linka (tylko że ktoś w niego klikną i jego ip) i nie uzyskałem pieniędzy do oczekujących na akceptację. Jeśli ktoś jest zapisany w tym programie i wie dlaczego nie zostało to naliczone proszę pisać w temacie. RE: PortMoo.com - freeboy - 16-02-2012 22:39 Do zliczenia leada potrzeba nie tylko samej rejestracji ale też kilka dodatkowych akcji (zdobycie x lvl'u, pobranie gry, itd., ...) RE: PortMoo.com - innos123 - 16-02-2012 23:04 Łe to lipa nie ma co. Więc będę musiał się przerzucić na taki program afiliacyjny w którym będą sponsorzy którzy płacą za rejestracje i potwierdzenie (najwyżej) emaila nowego użytkownika RE: PortMoo.com - m4rcin93 - 16-02-2012 23:08 (16-02-2012 22:39)freeboy napisał(a): Do zliczenia leada potrzeba nie tylko samej rejestracji ale też kilka dodatkowych akcji (zdobycie x lvl'u, pobranie gry, itd., ...) Większość wymaga TYLKO rejestracji, więc nie wiem dlaczego ci nie zalicza. Mi zaliczało za same rejestracje RE: PortMoo.com - innos123 - 17-02-2012 00:25 Hmm no to dziwne. A naliczanie do oczekujących następuje od razu po tym jak ktoś się zarejestruje z naszego linka czy też po jakimś czasie bo od rejestracji kolegi nie minęło nawet 24h RE: PortMoo.com - m4rcin93 - 17-02-2012 07:51 Od razu. RE: PortMoo.com - Qhta - 17-02-2012 22:05 Byłem tam przez jakiś czas i jak dla mnie wychodziło na to ze zaliczało mniej wiecej co druga rejestracje .... |