[Sprzedam]Konto LOL płatność paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam]Konto LOL płatność paypal (/Temat-Sprzedam-Konto-LOL-platnosc-paypal-49755) |
[Sprzedam]Konto LOL płatność paypal - arachornik - 15-02-2012 09:40 Witam! Mam do sprzedania konto w Lol-u.Lvl 30.Serwer EU West. Postacie i skórki: Alistar+Unchained AListar Amumu+Little Knight Amumu Annie(bez skina) Ashe+Woad Ashe Brand+Apocalyptic Brand Mundo(bez skina) Fiddlestick(bez skina) Garen(bez skina) Gragas(bez skina) Graves(bez skina) Janna(bez skina) Jax+Temple Jax Karthus+Grim Reaper Karthus Kayle+Judgment Kayle LeBlanc(bez skina) Master Yi(bez skina) Mordekaiser+Lord Mordekaiser Nocturne+Ravager Nocturne Olaf+Forsaken Olaf Pantheon+Full Metal Pantheon Rammus+Molten Rammus Renekton+Bloodfury Renekton Shaco(bez skina) Shen+Frozen Shen Shyvana+Ironscale Shyvana Sona(bez skina) Taric(bez skina) Teemo(bez skina) Tristana+Riot Girl Tristana Tryndamere(bez skina) Udyr+Black Belt Udyr Veigar(bez skina) Victor+Prototype Victor Xerath+Battlecast Xerath Razem 34 postacie i 19 skinów. Stosunek W/P Ranking 40/47 Runek nie ma żadnych. Takie konto bez runek i z niskim ELO ale wieloma skinami(na które wydałem trochę kasy)sprzedam za mniej niż 100 ale więcej niż 80 Zapłata na moje konto Paypal.Gdy wpłyną pieniądze wysyłam na pocztą lub GG login i hasło. Na życzenie mogę oddać konto na serwerze US(kilka postaci,kilka skinów, 7 lvl) dodatkowo. GG33200543 Konto i wszystkie znaki towarowe są własnością firmy RIOT a ja sprzedaje tylko czas spędzony w grze. EWENTUALNIE Mogę zamienić się oba powyższe konta za działający nieużywany GIFT CODE do minecrafta lub konto minecrafta z kupionym GIFT CODEM. RE: [Sprzedam]Konto LOL płatność paypal - arachornik - 16-02-2012 09:14 Up Up [Sprzedam]Konto LOL płatność paypal - Admin - 19-11-2012 08:44 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. [Sprzedam]Konto LOL płatność paypal - Admin - 19-11-2012 08:44 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |