Sposób na szybką naukę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sposób na szybką naukę! (/Temat-Sposob-na-szybka-nauke-49576) |
Sposób na szybką naukę! - Zera1 - 10-02-2012 21:29 Czy już jesteś gotowy, aby należeć do 1% ludzkości, który wykorzystuje ponadprzeciętnie możliwości swojego umysłu? Przedstawiam bezpieczne nagranie hipnotyczne "Szybka Nauka" w oparciu o najnowsze, najskuteczniejsze i najbardziej wyrafinowane narzędzia i techniki ludzkiego umysłu. Nagranie błyskawicznie odblokowuje, ukryty w głębinach Twojej podświadomości, WIELKI POTENCJAŁ UMYSŁU! Jak to działa? Nagranie hipnotyczne jest skonstruowane tak, żeby wprowadzić Cię w stan nazywany w psychologii "optimal learning state". Charakteryzuje się on wyostrzoną koncentracją, łatwiejszym zapamiętywaniem i jaśniejszym myśleniem. Osoby, które potrafią osiągać ten stan wchłaniają wiedzę jak gąbka! Powiedz stanowcze NIE na siedzenie po nocach nad książkami, marnowanie czasu i na słuchanie nieskutecznych rad! Czy już zdajesz sobie sprawę, jak ogromnych zmian doświadczysz, gdy zdobędziesz to nagranie? - Zrelaksujesz się tak genialnie jak nigdy dotąd, a później to jeszcze pogłębisz - Wiedza, którą będziesz przyswajać znacznie szybciej! - Koncentracja, jasny umysł i nastawienie na konkretny cel, które będą Twoją furtką do sukcesu - Kreatywność i entuzjazm, które na stałe zagoszczą w Twoim słowniku - Moc energii i świeżość ciała i umysłu, które będą Cię zaskakiwać każdego dnia - Uśmiech :-) i lepszy nastrój, którzy staną Ci się nieodłączni - W wyniku możesz liczyć na lepsze oceny, więcej czasu dla Ciebie i mniej stresów - A Twój potencjał w końcu będzie w pełni wykorzystywany Od razu mówię, że nie jest to ogólnodostępny materiał, który można znaleźć w internecie. Nagrania charakteryzuje najwyższa jakość techniczną. To prawdziwa przyjemność dla Twoich uszu ;-) ! Nie musisz mieć żadnych specjalnych słuchawek, możesz nawet słuchać ze zwykłych głośników. Ważne jest tylko to, że będziesz znajdował się w wygodnej pozycji, będziesz miał zamknięte oczy i nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Na mnie te nagranie zadziałało - po wysłuchaniu poświęciłem 5 minut na zapamiętanie całego tematu z fizyki i nie tylko, lecz nie daję gwarancji, że na każdym zadziała Pomyśl, jak będą wyglądać twarze Twoich znajomych, nauczycieli czy rodziców, kiedy będą przyglądać się Twoim sukcesom Cena: 6zł Kontakt GG : 468727 (Jestem cały czas na niewidocznym) E-mail: [email protected] Recenzja: Cytat:No wiec oto moja skromna recenzja: RE: Sposób na szybką naukę! - Por2010 - 12-02-2012 01:46 heh wątpię by to działało ... RE: Sposób na szybką naukę! - Zera1 - 12-02-2012 12:54 Jeśli tego nie masz to się nie przekonasz. Ja jestem zadowolony z tego oraz moi znajomi. RE: Sposób na szybką naukę! - Por2010 - 12-02-2012 20:01 daj komuś do recenzji RE: Sposób na szybką naukę! - masterex2 - 12-02-2012 22:05 hahahaha no na bank w 5 min nauczysz się "całego tematu z fizyki i nie tylko" RE: Sposób na szybką naukę! - Zera1 - 13-02-2012 15:17 Wiem swoje, nie musisz dawać zbędnych komentarzy. Jeśli nie chcesz uwierzyć - nie kupujesz. RE: Sposób na szybką naukę! - Razer - 13-02-2012 16:53 ...czyli jak załatwić na mieście fetkę i nauczyć się na maturę RE: Sposób na szybką naukę! - Driver494 - 15-02-2012 23:24 Moge wziosc do recenzji . A moze jako pierwszy potencialny kupujacy dostal bym jakas znizke? Chetnie by sprobowal wtedy bede moglbym napisac czy to dziala. RE: Sposób na szybką naukę! - ziom12368 - 16-02-2012 18:06 hmm ciekawe xD tylko gdyby ktoś to zrecenzował to może wtedy... RE: Sposób na szybką naukę! - Driver494 - 16-02-2012 18:15 Już mam zrecenzuje niedługo |