![]() |
Upload dla zielonych - podstawowe pytania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Upload dla zielonych - podstawowe pytania (/Temat-Upload-dla-zielonych-podstawowe-pytania-49321) |
Upload dla zielonych - podstawowe pytania - Groszek17 - 04-02-2012 22:55 Cześć wszystkim! ![]() Przeglądam forum już drugi dzień i sprawdzałem różne klikanie w reklamy i nawet nieźle mi idzie, ale to jednak nie dla mnie. Chcę z wami podyskutować/poradzić się w sprawie uploadów. Chciałbym wiedzieć: - Który upload jest najlepiej opłacalny - Ile dostaje się za pobranie jakiegoś pliku - Ile musi być pobrań - Ile dostaje się za poleconych Naprawdę zależy mi na tym aby ktoś mi to wytłumaczył i polecił najlepszy upload. Jakieś poradniki, najlepiej żeby ktoś w tym siedział od dawna i do dzisiejszego dnia heh. ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Uploady - Coristo - 04-02-2012 22:57 Chodzi ci o serwisy PPA (sharecash) czy PPD (turbobit) ? RE: Uploady - Groszek17 - 04-02-2012 23:02 Które według Ciebie są lepsze? ![]() RE: Uploady - Coristo - 04-02-2012 23:08 Na PPD musisz dużo czasu poświecić i mieć Shella. A na PPA troszkę mniej ale za to musisz być oblatany w nowościach i mieć swoją niszę ![]() PPD czyli upload w duzych ilosciach na warezach PPA czyli upload małych plikow, które będą chętnie pobierane przez ludzi.(aby pobrac trzeba wypelnic ankietę) RE: Uploady - Groszek17 - 04-02-2012 23:10 To przybliż mi bardziej PPA i który serwis bardziej się opłaca? I czy posiadać konto na jednym czy na kilku? A co to ten Shell? ![]() RE: Uploady - Coristo - 04-02-2012 23:20 Sharecash, Firecash, Cashfile to są najlepsze serwisy PPA. Ja osobiście polecam Cahfile. Szczerze to nie wiem który jest najlepszy, każdy musi spróbować, na którym mu najlepiej idzie. Ja, tak jak już wspomniałem osobiście polecam CF. Shell jest to serwer, który ma dużą przepustowość internetu, pozwala on na szybki upload plików na serwery. RE: Uploady - Groszek17 - 04-02-2012 23:24 Ok. Jak już się zarejestrowałem na tym Cashfile to co dalej? Wrzucam jakiś mniejszy plik i zachęcam ludzi do sciągania? i przy ściąganiu ta osoba musi wypełnić ankietę? I wtedy już dostaję za niego kasę? Czy musi być np 1000 pobrac? RE: Uploady - Coristo - 04-02-2012 23:30 Wrzucasz pliki, np ebooki, programy ułatwiające gre, itp. To mają być pliki, które są chętnie pobierane. Osoba, która pobiera dany plik, będzie musiała wypełnić jedno zadanie z listy. Zadania są różne, zależnie od kraju. Stawki też są różne, od kilku centów nawet do 10-15 $ (zależnie od oferty). Nie ma czegoś takiego, że musi być np 1000 pobrań, tylko musisz osiągnąć minimum do wypłaty, a to jest zależne od strony. Zazwyczaj jest to w granicach 10-20$. Zachęcać możesz poprzez filmiki na YT, blog, stronę internetową. Są różne sposoby. RE: Uploady - Groszek17 - 04-02-2012 23:32 Dziękuje Ci że wytłumaczyłeś mi to wszystko i poświęciłeś swój czas. ![]() ![]() RE: Uploady - Coristo - 04-02-2012 23:34 Proszę, powodzenia ![]() |