10 zl za rejestracje i dokonanie depozytu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 10 zl za rejestracje i dokonanie depozytu (/Temat-10-zl-za-rejestracje-i-dokonanie-depozytu-49293) |
10 zl za rejestracje i dokonanie depozytu - munio - 04-02-2012 13:45 witam prosze uwaznie przeczytac ! proponuje prosty biznes chodzi o bukmachera bet365 rejestrujesz sie z mojego ref linka dokonujesz wplaty przynajmniej 30zl dodatkowo od bukmachera otrzymasz 30zl im wiecej wplacisz tym wiecej otrzymasz max do 200zl w zamian za rejestracje i dokonanie wplaty otrzymasz odemnie 10zl wyplacam na moneybookers badz konto bankowe w ostatecznosci moge doladowac komus telefon nie place za sama rejestracje !! kazda osoba otrzyma swoj unikalny ref link wiec nie ma mozliwosci oszustwa statystyki mam uaktualniane codziennie okolo godziny 13 pieniazki wyplacam max do 2 dni liczba wolnych miejsc na miesiac luty to 15 przed przystapieniem do rejestracji prosze do mnie napisac na gg 5650988 aby uniknac sytuacji czesc zarejstrowalem sie na becie przez google kiedy otrzymam kase? ps prosze aby nie pisaly do mnie osoby czy mam pozyczyc 80zl na jakims tam procent pozdrawiam ! RE: 10 zl za rejestracje i dokonanie depozytu - munio - 17-02-2012 11:28 nabor lutowy zakonczony zapraszam w marcu ! 10 zl za rejestracje i dokonanie depozytu - Admin - 17-02-2012 11:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |