![]() |
donkeymails.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: donkeymails.com (/Temat-donkeymails-com-49238) Strony: 1 2 |
donkeymails.com - frycek1987 - 03-02-2012 11:07 Witajcie ![]() W dniu dzisiejszym chcę wam przedstawić jeden z najstarszych serwisów pozwalających zarobić przez internet. Mianowicie mowa o donkeymails.com serwis ze świata GPTR (Get pay to read) działający od 2005 roku, posiadający ponad 700.000 użytkowników (sic!) nie, nie pomyliłem się, mają ponad siedemset tysięcy userów ![]() Jesteście zapewne ciekawi, dlaczego ten serwis potrafił utrzymać się na rynku w którym 95% stron były to scamy, które chwile wypłacały a potem znikały. Odpowiedź jest prosta, wystarczy spojrzeć na ceny reklam u nich. Jedna z reklam do zamówienia u nich: 1 cent PTC, 100 clicks, timer: 35 seconds - $1.25 przy prostym obliczeniu, 100 klików po 1 cent, daje 1$ wypłacany userom (licząc nawet zarobki z poleconych ze wszystkich poziomów które łącznie wynoszą 21% - serwis wypłaca 1,21$). Rachunek jest więc prosty serwis jest stworzony tak, aby zarabiał, więc nie ma strachu o to, że przestanie wypłacać ![]() Teraz kwestia zarobków: Donkeymails wysyła nam płatne maile z linkami za kliknięcie w które dostajemy 0.25c, 0.5c, lub 1c. Dodatkowo istnieje sekcja PTC gdzie jest sporo linków po 0.1c, ale znaleźć też można takie po 0.25c ![]() Taka mała uwaga odnośnie maili które donkeymails nam wysyła - znajdują się w nich linki zarówno płatne jak i nie płatne. Płatny link to ten który wyróżniłem na screenie. (wiadomo tylko że będzie miał inne cyferki ;P ale chodzi o to żeby był pod "Paid Ad" ![]() Powiecie, że śmieszna kasa i nie warto... a zastanówcie się w ilu buxach namolnie klikaliście, żeby dobić do wypłaty a kasy od nich nie ujrzeliście ![]() Serwis wysyła codziennie około 6-10 maili z linkami a na chwilę obecną w sekcji PTC jest ponad 20 linków (które można klikać co 24h) Więc dziennie te kilka centów można zarobić ![]() Dodatkowo dla zapaleńców serwis oferuję możliwość zdobycia 5c w sekcji Contest PTC są tam linki za które dostajemy zazwyczaj groszowe ilości punktów, jednakże co 350 klików zostaje wylosowany zwycięzca 5centów. (każdy klik to tak jakby 1 los w loterii, im więcej klików zrobimy w czasie tych 350 klików wszystkich użytkowników, tym większą szanse mamy na wylosowanie 5centów) ![]() Sam wygrałem te 5 centów 6 razy (screen poniżej dla niedowiarków) ![]() ![]() Odnośnie wypłat, to minimum zależy od systemu w którym chcemy zlecić wypłatę, (bo wypłacają w 6 systemach) ale na tych na którym nam najbardziej zależy (Paypal i Alertpay) minimum wynosi 1$. Oczywiście zamieszczam mój dowód wypłaty. (wiem że stary, ale potem jakoś przestałem się wogóle bawić w zarabianie przez neta i teraz do tego wróciłem, tak samo do osiołka ![]() ![]() ![]() Linki: czysty link Reflink Będę niezmiernie wdzięczny za rejestrację z reflinka i oczywiście wszystkim rozdam reputy ![]() Pozdrawiam RE: donkeymails.com - milo - 03-02-2012 11:49 to przez jaki czas mozna uzbierac tego dolara? Tak mniej wiecej ?? (regne sie z refa) RE: donkeymails.com - frycek1987 - 03-02-2012 20:07 zależy czy wygrasz coś w contest ptc. ale ja dzisiaj bez contesta wyklikałem za 8 centów RE: donkeymails.com - papajaz69 - 08-03-2013 22:15 Dzisiejsza wypłata. Zlecona 2 dni temu. RE: donkeymails.com - Beliarossi - 09-03-2013 00:53 powiedz jak na tym działac ![]() czy jest cos takiego jak na 20$surf,ze kupuje tak jak w przypadku 20$surf 20$pass i leca mi pkt ? RE: donkeymails.com - kalutor - 10-03-2013 20:20 (03-02-2012 20:07)frycek1987 napisał(a): zależy czy wygrasz coś w contest ptc. ale ja dzisiaj bez contesta wyklikałem za 8 centów Jestem pod wielkim wrażeniem... 8 centów to nie w kij dmuchał! Zawsze zastanawia mnie fenomen istnienia serwisów GPTR, i ilekroć widzę taki post czy wątek jak powyższy, to częściowo znajduję odpowiedź... RE: donkeymails.com - MrocznyKILL - 10-03-2013 20:25 Panie autorze ![]() ![]() (10-03-2013 20:20)kalutor napisał(a): Jestem pod wielkim wrażeniem... 8 centów to nie w kij dmuchał! GPTR ma olbrzymi potencjał ale jak widać po Twojej sygnaturze masz lepsze metody na zarobek ![]() Donkeymails - babooshka76 - 24-12-2014 01:44 Polecam Donkeymails dla znajacych angielski. http://www.donkeymails.com/ 0.25 centa za czytanie maili, 0.1 centa za klikanie w reklame, 10-15 centow za rejestracje na roznych witrynach + szanse na punkty i kasę w grach. Szybko mozna zbic kilka dolcow. RE: Donkeymails - MatrixXHardcore - 24-12-2014 12:26 Masz dowody wypłat? Tak dużo za maile... ile min. wypłaty? (chyba angielska wersja ermail) RE: Donkeymails - szakipus - 25-12-2014 13:03 Poczekam na jakiś dowód wypłaty. ![]() ![]() |