UrwijNagrody,pl - Co i jak? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Forum UrwijNagrody.pl (/Forum-Forum-UrwijNagrody-pl-135) +----- Dział: Dyskusja (/Forum-Dyskusja-137) +----- Wątek: UrwijNagrody,pl - Co i jak? (/Temat-UrwijNagrody-pl-Co-i-jak-49041) |
UrwijNagrody,pl - Co i jak? - kesh - 29-01-2012 15:56 Zamierzam założyć konto na UN, ale chciałbym poznać odpowiedzi na kilka pytań, przede wszystkim czy korzystanie z portalu jest bezpłatne ? Czy jest opłacalne ? Rzeczywiście dają nagrody, czy to tylko strata czasu ? Jeszcze jak by mógł mi ktoś wyjaśnić pojecie "Restock" Z GÓRY DZIĘKUJĘ ! RE: Co i jak? - Roben - 29-01-2012 17:39 (29-01-2012 15:56)kesh napisał(a): Zamierzam założyć konto na UN, ale chciałbym poznać odpowiedzi na kilka pytań, przede wszystkim czy korzystanie z portalu jest bezpłatne ? Czy jest opłacalne ? Rzeczywiście dają nagrody, czy to tylko strata czasu ?1.Możesz korzystać bezpłatnie,ale żeby szybciej zbierac punkty trzeba kupić konto gold lub vip. 2.Tego nie da sie zdefiniowac.Jedni wygrywają drudzy nie. 3.Wysyłaja nagrody,wiele osób wygrało ja również. 4.Restock - Czyli czas w którym są dostepne nagrody (przeważnie co dwa miesiące w wybrany weekend) nagrody nie są dostępne cały czas. RE: Co i jak? - kesh - 31-01-2012 14:42 Dziękuję za odpowiedź, bardzo mi pomogłeś ! |