[Rozwiązane]Kilka pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Kilka pytań (/Temat-Rozwiazane-Kilka-pytan-4890) |
[Rozwiązane]Kilka pytań - Bioly1993 - 10-04-2010 11:31 Witam Mam do was kilka pytań.Gdzies wyczytałem ze jest 15 sposobów na zdobywanie punktów. 1.Skoro tak, to w jaki sposób? ja znam dwa.Oglądanie filmów i wysyłanie zaproszeń... a gry itd? 2.W wysyłaniu zaproszeń pomyliłem meila kolegi o jedną literke. Czy da sie to jakos edytowac/zmienic/usunąc? 3.Czy aby móc w pełni korzystać z Lockerz trzeba mieć skończone 18 lat? 4.i ostatnie pytanie, Czemu gdy chce wlączyćjakis film. to pisze ze jest on nidostepny w moim region geograficznym?(odpowiedz w pytaniu,ale czemu tak jest?) jak cos sobie przypomne to dopisze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ok mam jeszcze jedno pytanie. 5.Czy aby móc dostać nagrode,załóżmy ze mam juz na x boxa te x punktów,To aby móc go wygrać trzeba mieć jakies konto premium,czy coś w tym stylu?Czy poprostu każdy może wygrać? i za nic nie trzeba płacić(nie mam na myśli cła) RE: Kilka pytań - Magnus - 10-04-2010 11:38 1. Są 4 sposoby logowanie,odp. na pytania,zbieranie znajomych,ogladanie filmików w play. 2.Nie nie da się po prostu wyślij 2 zapro na poprawny email kolegi 3.Nie.Chyba minimalny wiek to 13 lat. 4.Lockerz ma błędy czy coś ale da się oglądać filmiki w poradnikach jest pokazane jak to zrobić . Pozdro RE: Kilka pytań - mar97 - 10-04-2010 11:40 1. Są 4 sposoby: Zapraszanie znajomych, oglądanie filmików, odpowiadania na dailes i za zalogowanie. 2. Niestety nie można tego poprawić. 3. Nie, nie trzeba mieć skończonych 18 lat, lockerz to serwis dla wszystkich ludzi. 4. No bo niektóre filmiki są tylko dla amerykanów. RE: Kilka pytań - cinexik - 10-04-2010 12:34 aktualnie sa 4 sposoby na zdobywanie pktow (podobno ma byc 15, ale sie zobaczy w przyszlosci, moze niedalekiej^^) poszukaj na forum jest wiele poradnikow jak ogladnac filmy tlyko dla USA (bunnies, spiderman- wszystkie animowane). Tutaj na forum znajdziesz praktycznie wszystko, wystarczy troche posiedziec. [Rozwiązane][Rozwiązane]Kilka pytań - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |