Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pomoc wybraniu kursu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121)
+---- Wątek: Pomoc wybraniu kursu (/Temat-Pomoc-wybraniu-kursu-48818)

Strony: 1 2

Pomoc wybraniu kursu - PodatekPL - 23-01-2012 19:26

Szukam jakiegoś kursu programowania hackingu?
Ale takiego na dosyć niskim poziomie wiedzy informatycznej?
Dobrze jakby kurs był łatwy do zapamiętania.

RE: Pomoc wybraniu kursu - Jaro070 - 24-01-2012 18:41

szkolahakerow.pl

RE: Pomoc wybraniu kursu - Daminn - 29-01-2012 12:51

Nie ma cudów. Te kursy ze szkoły hakierów nauczą cie może podstaw i to mało solidnych. Moda na bycie Anonimowym? Jak sam się nie weźmiesz to nikt cie tego nie nauczy. W dodatku "Ale takiego na dosyć niskim poziomie wiedzy informatycznej?" Daruj sobie już na starcie. Przecież to samo siebie wyklucza.

RE: Pomoc wybraniu kursu - Jeppers - 30-01-2012 14:07

Dokładnie tak jak mówi Pan wyżej. W dodatku jeżeli myślisz, że w dzień czy dwa dasz rade np. kogoś zaatakować skutecznie DDOS-em bez wkładu finansowego lub czasowego (budowanie odpowiednich struktur) to niestety się mylisz.

RE: Pomoc wybraniu kursu - Admin - 30-01-2012 14:31

w szkolehackerow to nauczysz się tworzyć homemade keyloggery, a nie ataki hakierskie Tongue no chyba że na 16letnią koleżankę z bloku obok. Chyba nowe trendy na bycie anonimowym powstałyTongue

RE: Pomoc wybraniu kursu - PodatekPL - 02-02-2012 12:17

no może trochę
ale zainteresowały mnie zarobki osoby sprawdzającej zabezpieczenia np. banku , czy innej strony . (2-9tyś na miecha)

RE: Pomoc wybraniu kursu - Admin - 02-02-2012 12:45

(23-01-2012 19:26)PodatekPL napisał(a):  Szukam jakiegoś kursu programowania hackingu?
Ale takiego na dosyć niskim poziomie wiedzy informatycznej?
Dobrze jakby kurs był łatwy do zapamiętania.

(02-02-2012 12:17)PodatekPL napisał(a):  no może trochę
ale zainteresowały mnie zarobki osoby sprawdzającej zabezpieczenia np. banku , czy innej strony . (2-9tyś na miecha)

marz dalej pokerface

RE: Pomoc wybraniu kursu - Jeppers - 02-02-2012 13:02

tacy ludzie mają 10 DAN wtajemniczenia w zabezpieczaniu sieci, więc Ty musisz kupić książkę "podstawy sieci komputerowych".

RE: Pomoc wybraniu kursu - PodatekPL - 03-02-2012 22:37

A może polecisz jaką książkę mogę kupić (Programowanie mnie bardziej interesuje)
Taką żeby łatwo było zrozumieć.

RE: Pomoc wybraniu kursu - Daminn - 05-02-2012 20:06

Najpierw poczytaj tutoriale jakieś proste na necie. Bo widzę, że jak nawet nie umiesz z Googli skorzystać i poszukać to nie wiem co z ciebie będzie.