![]() |
[Zamknięty]BBC FINANCE --> Pytanie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: [Zamknięty]BBC FINANCE --> Pytanie. (/Temat-Zamkniety-BBC-FINANCE-Pytanie-48732) |
[Zamknięty]BBC FINANCE --> Pytanie. - Max998 - 21-01-2012 13:21 Witam, dostałem dziś od BBC wiadomość a mianowicie: Cytat:Attn: Recipient, Nigdy wcześniej coś takiego do mnie nie dochodziło i moi znajomi też nie dostali takiej wiadomości. Otóż, czy może Wy coś takiego dostaliście?. Pewnie to kolejny ''naciągany'' tekst zachęcający do podawania swoich danych. Wątek po wyjaśnieniu może zostać usunięty. RE: BBC FINANCE --> Pytanie. - Jaro070 - 21-01-2012 15:52 Nie zdziwił cię adres e-mail, z którego został wysłany email? To jest próba wyłudzenia danych do twojej karty kredytowej. RE: BBC FINANCE --> Pytanie. - J_Wojtachowski - 21-01-2012 17:32 Jest to typowy Phising, czyli wyłudzanie danych. Olej to po prostu. Jak kilka razy odpowiadałem na takie mejle i w sumie fajna zabawa udawać, że się o niczym nie wie ![]() RE: BBC FINANCE --> Pytanie. - siweek - 21-01-2012 20:29 Też to dostałem :// RE: BBC FINANCE --> Pytanie. - Max998 - 21-01-2012 21:11 Hmm w takim razie wszystko jasne. Dzięki. ![]() Proszę o usunięcie tematu ew. zostawienie dla przykładu dla innych. [Zamknięty]BBC FINANCE --> Pytanie. - Admin - 22-01-2012 09:40 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |