[ZAKOŃCZONO] Refback 80% - ZealBux.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [ZAKOŃCZONO] Refback 80% - ZealBux.com (/Temat-ZAKONCZONO-Refback-80-ZealBux-com-48678) |
[ZAKOŃCZONO] Refback 80% - ZealBux.com - freexiii - 19-01-2012 22:42 Witam! Dzisiaj zapraszam do nowego Buxa. Bux został postawiony na skrypcie Incentive Scripts Stworzony 2011-12-05 (Wystartował 2012-01-18) Wypłaty kierowane są na konta AlertPay, PayPal i Liberty Reserve(Wypłaty są Instant). Reset Reklam jest o 22.00 czasu polskiego. Zasady jak zarabiać: Należy wejść do zakładki View Ads, kliknąć na reklamę i odczekać wymagany czas pobytu na wyświetlonej stronie, po upływie tego czasu należy postępować zgodnie z instrukcjami podanymi u góry ekranu. Po tym wszytkim reklama zostaje zaliczona jako obejrzana. Informacje dodatkowe: Konto Standard Twój klik: 0.01$ Klik poleconego: 0.004$ Reklamy: 4+ Direct Referrals: 40 Rented Referrals: 300 Minimum obejrzeń reklam, aby wypłacić: 60 Konto Pioneer Twój klik: 0.01$ Klik poleconego: 0.005$ Reklamy: 4+ Direct Referrals: 60 Rented Referrals: 400 Minimum obejrzeń reklam, aby wypłacić: 60 Pierwsza wypłata to: $2. Następna to $4, $6, $8 i w końcu 10$ po czym minimum już nie będzie podnoszone. Te warunki wypłaty są ważne dla wszytkich typów kont. Poniżej mój link: http://www.zealbux.com/?ref=obstawianie Oczywiście Oferuję Refback 80% (80% z Waszych klików, według stawek z konta Standard). Pozdrawiam RE: Refback 80% - ZealBux.com - freexiii - 03-02-2012 17:06 Cytat:Your account has been suspended until further notice. Dla mnie SCAM, bo nie wiem o co chodzi. [ZAKOŃCZONO] Refback 80% - ZealBux.com - Roben - 23-02-2012 18:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |