![]() |
[SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie (/Temat-SPRZEDAM-Poradnik-jak-zarabiac-na-autopilocie-48561) |
[SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - milosz998 - 16-01-2012 20:21 Witam. Odkryłem nie dawno całkiem nową metode zarobku w internecie.
Metoda ta jest sprawdzona. Nie obiecuję codziennego zarobku ale czasami w dzień sięga on 30$ i co najważniejsze na AUTOPILOCIE. Metodę tą sprzedaję 10 zaufanym użytkownikom. Ja pracowałem 10 minut. Dosłownie tyle zajęło mi dodanie czterech rzeczy na których zarabiam i oto zarobki. Siedzę i codziennie sprawdzam. Nie robię nic a mam 138$: ![]() Pełen autopilot. Zero promowania, żadnych ceregieli a jak widać mam 138$. Czy to nie dobra kasa jak na nie robienie niczego? Teraz czekam tylko na czek od sprawdzonej firmy, bo od firmy AMAZON.COM (ktoś nie zna??). Nie ma mowy o niewypłacalności. Jak to robię? Wszystko jest w poradniku. Nie daję go do recenzji, metoda jest pewna ( o ile się przyłożysz przez te 10 minut ). Szczerze? Ja przez te 10 minut pracowałem na odpierdziel, a kasa leci. Więc co będzie jak się przyłożysz? Cena poradnika to tylko 20 zł. Pracujesz 10 no max 20 minut. Siedzisz cały miesiąc i obserwujesz co pare dni jak wpada na konto kasa ![]() Jak zakupić poradnik? Zgłoś sięna podam PayPala, przelewasz kasę i dostajesz poradnik. Jedyny w sieci. Nikt jeszcze go nie ma! P.S. TO nie zadne PPA, PPD czy coś. NIKT JESZCZE NIE ZNA TEJ METODY. Daję gwarancję że nie znasz tej metody i nikt inny (prócz tych, którzy kupili poradnik) jej nie zna! Rzeczy na których zarabiasz, zrobi dziecko w wieku 6 lat. Nie ma żadnego haczyka. Kupujesz, robisz i patrzysz jak wpada kasa ![]() UWAGA! DZIŚ CZYLI 19-01-2012 ROKU ZGŁOŚ SIE MIĘDZY GODZINĄ 17:00 a GODZINĄ 17:15 A OTRZYMASZ PORADNIK W CENE 30 ZŁ!! RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - sojusznik - 16-01-2012 21:05 zawsze jestem ciekaw, dlaczego ludzie, którzy mają metodę. na której biją kokosy sprzedają ją za marne 10 - 20 zł, chcąc nie chcąc życzę udanej sprzedaży, choć recenzja kogoś zaufanego pewnie by się przydała. RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - pr3tor - 16-01-2012 21:59 ciekawe jaki to sposób. Tak jak kolega wyżej powiedział, potrzebna będzie na 100% recenzja, bo inaczej nikt ci "kota w worku" nie kupi.. RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - milosz998 - 17-01-2012 09:08 2 osoby kupily a mam 5 chetnych na innym forum ktorzy ufaja. Sposob jest nieznany nikomu. Po sprzedazy 10 egzemplarzy bedzie mozliwy zakup za 60 zl i tak samo tylko osobom zaufanym. W ostatnie 6 tygodni zarobilem 138 dolarow nie robiac nic procz tych 10 minut ktore opisane sa w poradniuku. Teraz siedze i co pare. Dni. Wpada kasa RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - Snoweee - 17-01-2012 14:45 Tak no wiadomo już 2 osoby kupiły tak tak, powodzenia RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - milosz998 - 17-01-2012 15:36 Tak ![]() ![]() RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - kometix - 17-01-2012 19:05 Jestem zainteresowany pod warunkiem jeżeli dasz komuś zaufanemu z forum do recenzji inaczej nie mamy o czym mówić RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - milosz998 - 17-01-2012 20:00 Kometix ![]() ![]() RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - Ropsont - 17-01-2012 20:29 Otrzymałem poradnik. Wszystko przebiegło szybko i konkretnie. Poradnik napisany w sposób przejrzysty. Są konkrety, zdjęcia i ponumerowane punkty jak robić coś krok po kroku. Od jutra zaczynam poczynanie tego co jest tam napisane. Myślę, że da się na tym zarobić. Polecam póki jest po 20 złotych ![]() RE: [SPRZEDAM] Poradnik jak zarabiać na autopilocie - milosz998 - 17-01-2012 20:50 Dzięki za opinię ![]() ![]() |