Vagex - Poradnik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Vagex - Poradnik (/Temat-Vagex-Poradnik-48484) |
Vagex - Poradnik - Dunios - 14-01-2012 22:40 Witam, zrobiłem poradnik, w którym dowiecie się jak zarabiać na stronie Vagex.com . Dzięki tej stronie internetowej możesz oglądać filmiki z youtube za pieniądze, również możesz promować swoje filmiki za punkty. Po instalacji nic nie trzeba robić wystarczy włączyć przeglądarkę i filmiki będą otwierać się same. Dzięki mojemu poradnikowi nauczysz się jak wyłączyć i włączyć dźwięk Mozilli, tak żeby lecące filmiki ci nie przeszkadzały w graniu oglądaniu filmów itp. Filmik odtwarzany jest przez 30 sekund po czym automatycznie włącza się następny, za 1 oglądniecie jest 1 punkt ($1 / 28070 credits 150 credits / 0.01$). Zarobek jest bardzo niski, ale przy zerowym wkładzie pracy to chyba żadnym groszem nie powinno się gardzić. Wypłata od 10 $. 1.Rejestracja -Wchodzimy na stronę Vagex.com -Klikamy Sign UP -Wpisujemy dane i potwierdzamy email 2.Obsługa Obsługa jest bardzo prosta, opisałem ją na obrazku 3.Instalacja pluginu -Wchodzimy do Earn Free Credits a następnie klikamy latest version przy Mozilli -Następnie klikamy Zezwól i restartujemy przeglądarkę Jak zauważyliście automatycznie włączyły wam się filmiki na youtube i naliczają wam się punkty . Alby wyłączyć plugin wystarczy wejść w Narzędzia-> Dodarki->Vagex Firefox Add-On->Wyłącz. 4.Wyłączenie włączenie dzwięku Sam z tego poradnika korzystałem, skopiujcie sobie ten pliczek gdzieś w inne miejsce. Gdy będziesz chciał mieć dźwięk w przeglądarce usuń plik z folderu Mozilli, a gdy będziesz chciał wyłączyć znowu go skopiuj do folderu z Mozilla :] 5.Promowanie filmików -Klikamy Add new video -Ustawiamy za co płacimy i ile chcemy na ten filmik wydać creditsów i klikamy Add Więc teraz po zainstalowaniu pluginu wystarczy mieć włączony komputer i przeglądarkę , nie jest to scam widziałem dowody wypłat. Zapraszam do rejestracji z mojego reffa: http://vagex.com/?ref=83075 RE: Vagex - Poradnik - Erenee - 15-01-2012 15:11 Rejestracja z refa Masz dowód? RE: Vagex - Poradnik - Killer - 15-01-2012 22:52 refy w temacie Vagex - Poradnik - Killer - 15-01-2012 22:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |