Poszukuję dobrego Nauczyciela - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuję dobrego Nauczyciela (/Temat-Poszukuje-dobrego-Nauczyciela-48401) |
Poszukuję dobrego Nauczyciela - 1993123 - 13-01-2012 20:39 Witam was, jak w temacie poszukuję nauczyciela, który by mi porządnie wytłumaczył prawie od 0 jak mam zacząć zarabiać, ponieważ z czytania tych poradników tylko mnie głowa rozbolała i dalej nie za bardzo kapuję jak się do tego zabrać, żeby był jakiś efekt i żeby sobie kłopotów nie naparzyć.Interesuję mnie raczej upload, coś jak płatne zadania, jakieś nagrody itp.Chcę po prostu mieć jakiś zarobek na paliwko do fury, itp. Wzamian za zaangażowanie i dobrą pomoc mogę klikać w te wasze linki,reflinki co tam chcecie Swoje oferty wysyłajcie mi na Priva. RE: Poszukuję dobrego Nauczyciela - Piters0n - 13-01-2012 22:59 Przyłączam się do tematu. Szukam nauczyciela, który pozwoli mi uzyskać średnio 2-4 $ na dzień np. na ShareCash ;] W zamian zostanę reffem ;] Piszcie PW lub GG : 2820676 RE: Poszukuję dobrego Nauczyciela - Kewals - 16-01-2012 20:40 też był bym zainteresowany- RE: Poszukuję dobrego Nauczyciela - kris009c - 16-01-2012 21:17 j.w. RE: Poszukuję dobrego Nauczyciela - kasas - 18-01-2012 21:36 ja tak samo RE: Poszukuję dobrego Nauczyciela - Killer - 18-01-2012 23:45 i znów to samo nowi użytkownicy którzy zamiast najpierw spróbować (informacji na forum jest multum, wystarczy czytać), liczą że ktoś zrobi to za nich. Macie konkretne pytanie to piszcie a na pewno pomożemy, elita (śmietanka która trzepie grubą kasę) leniwych nowicjuszy od zera szkolić nie będzie, spróbujcie dojść do czegoś samemu. Jak widać po temacie wypowiadają się same osoby z 1-5 postami... Najtrudniejsze zawsze są początki, a później idzie z górki. Co do autora, to jeśli po przeczytaniu poradników boli Cię głowa to może przerzuć się na coś gdzie nie trzeba myśleć np. buxy. Poszukuję dobrego Nauczyciela - Killer - 18-01-2012 23:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |