[Nieaktualne]30 PLN za rejestrację - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]30 PLN za rejestrację (/Temat-Nieaktualne-30-PLN-za-rejestracje-48362) |
[Nieaktualne]30 PLN za rejestrację - Ropsont - 12-01-2012 22:57 Witam wszystkich. Poszukuję osób do wypełnienia darmowej oferty Lumosity w serwisie Freebiejeebies Apple. Płacę 30 PLN za wykonanie takiej oferty. Jednak najpierw przedstawię kilka wymagań: 1) Osoba nie może posiadać konta w serwisie Freebiejeebies Apple ani nie może już być zarejestrowana w Lumosity. 2) Osoba MUSI posiadać kartę kredytową/debetową. Jest ona potrzebna do wypełnienia oferty (uprzedam bo potem wychodzą jakieś dziwne rzeczy, że ktoś boi się zarejestrować bo trzeba podawać numery karty. Proszę się nie martwić - wszystko jest dokładnie zabezpieczone. 3) Pieniądze wypłacam po zarejestrowaniu się na Freebiejeebies, a następnie po otwarciu konta w Lumosity (zgodnie z moimi wskazówkami). Następnie trzeba pograć jeszcze w kilka gier (są całkiem wciągające). 4) Proponuję wypłatę środków na konto bankowe ale jak ktoś się bardzo uprze, to PayPal też może być. 5) Wymagana przynajmniej minimalna znajomość angielskiego. Dodam, że szukam raczej rozgarniętych osób, a nie dzieci które będą zawracać mi głowę przy każdym kroku rejestracji. Jeśli jesteś zainteresowany PISZ NA PW. Proponuję aby na początek zgłosiła się jedna osoba, a następnie wstawiła tutaj dowód mojej wypłacalności. RE: 30 PLN za rejestrację - Egon - 12-01-2012 23:21 napisałem pw RE: 30 PLN za rejestrację - Ropsont - 18-01-2012 18:45 Egon po rozmowie 12 stycznia, zniknął i do tej pory nie pojawił się ani na gg ani na forum. Zniknął razem z wypłaconymi pieniędzmi, więc muszę czekać aż się pojawi. Potrzebuję jednak kolejnych poleconych i nie mogę tracić czasu w nieskończoność. Może ktoś inny jest jeszcze chętny? [Nieaktualne]30 PLN za rejestrację - Killer - 29-07-2012 08:46 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |