ShareCash vs FireCash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ShareCash vs FireCash (/Temat-ShareCash-vs-FireCash-48273) |
ShareCash vs FireCash - m1rror - 09-01-2012 23:09 Hej! Zarabiam kasę już od pewnego czasu na uploadzie PPA. Przetestowałem wiele stron i według mnie dwie najlepsze to ShareCash - od dawna znany i zaufany, a także FireCash - najszybciej rozwijająca się aktualnie strona PPA. Ciekaw jestem co inni userzy myślą o tych stronach, która według Was jest lepsza i dlaczego. Co powiecie na mały pojedynek FC vs SC? Może to być pomocne dla nowych userów którzy poszukują dobrych stron PPA. Jest to też okazja aby ocenić obiektywnie wszystkie wady i zalety tych serwisów. Przygotowałem kilka ważnych kryteriów (oceńcie każde w skali od 1 do 10 i krótko uzasadnijcie skąd taka ocena): 1)Wygląd ogólny (layout strony) 2)Dostępność i ilość ofert 3)Wypłacalność (punktualność, promocje związane z niższym limitem do wypłaty itp.) 4)Kontakt z Adminem i supportem 5)Innowacyjność 6)Promocje i konkursy (darmowe konto premium, wyższe zarobki) 7)Stabilność strony 8)Średnia stawka za pobranie 9)System poleconych 10)Konto premium 11)Troska o użytkowników Może ja zacznę FireCash 1. 5 - mi podobają się te kolorki, ale nocą niestety meczą trochę oczy 2. 9 - bezsprzecznie system ofert jest świetny, mamy możliwość włączenia/wyłączenia każdej oferty samodzielnie, ale przydałaby się opcja, że np. oferty poniżej wybranej przez nas stawki same się wyłączają 3. 7 - szybkie wypłaty są świetne, ale niestety często bywały z nimi problemy 4. 10 - Admin/support zawsze szybko reaguje na jakieś błędy itd. 5. 7 - co rusz FC wprowadza coś nowego 6. 7 - jeśli spojrzycie na ich facebooka to zobaczycie że często można wygrać konto premium, no ale mogłoby być jeszcze więcej 7. 4 - uu zdarzało się z tym wiele wpadek 8. 9 - na to nie mogę narzekać, w końcu sam decyduję jakie są stawki 9. 10 - wszystko ok 10. 10 - cena chyba najniższa na rynku także zasłużone 10 pkt 11. 9 - nie słyszałem raczej o bezpodstawnych banach itp., a raczej FC dba o dobro użytkowników rekompensując im wszystkie wpadki razem: 87 ShareCash 1. 8 - wszystko ok, ale mogli by od czasu do czasu to jakoś urozmaicić 2. 6 - według mnie mogłoby być z tym lepiej... 3. 7 - ok, ale przydałyby by się częstsze wypłaty... 4. 8 - chwilę trzeba czekać na odpowiedź 5. 4 - cieniutko z tym jest...od dawna raczej nic nowego 6. 4 - hmm...z tym też raczej słabo 7. 10 - tutaj nie ma wątpliwości, rzadko kiedy są problemy 8. 6 - mogłoby być lepiej... 9. 10 - wszystko ok 10. 8 - cena wysoka, ale ogólnie wszystko ok 11. 7 - tutaj bardziej kieruję się opiniami w internecie no i nie raz wyczytałem że banowali bezpodstawnie (podobno ) konta razem: 78 Podsumowując, według mnie wygrywa FC, co Wy natomiast o tym sądzicie? Zapraszam do dyskusji na ten temat |