paidviewpoint.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: paidviewpoint.com (/Temat-paidviewpoint-com-48196) Strony: 1 2 |
paidviewpoint.com - manblack50 - 07-01-2012 23:04 Witam serdecznie, jest do dość nowa stronka, na której zarabiamy wypełniając ankiety (osobiście wykonałem już pierwszą krótką ankietę no i pierwsze centy wpadły). Minimum do wypłaty to 14.20$. Po rejestracji następuje wypełnienie profilu, za co już na starcie zgarniamy ok. 80 centów System poleconych- wypełnienie przez poleconego 6 ankiet dostaniemy 1$ Zapraszam do rejestracji: http://paidviewpoint.com/?r=9rdako Czysty: paidviewpoint.com RE: paidviewpoint.com - bartex89 - 07-01-2012 23:07 Do wypłaty trzeba 15 $ , 0,8 $ dostaje sie na poczatku. ankiety po 0,03$ ... RE: paidviewpoint.com - Yogii - 07-01-2012 23:07 do kosza RE: paidviewpoint.com - Lukasz36016 - 08-01-2012 13:12 Coś jak Marketagent.com tylko że o wiele tańsze PaidVievpoint - ankiety codziennie! - qwerty89 - 26-07-2014 16:50 Nie znalazłem tego tematu na forum więc zaczynam nowy: Świetny, w języku angieslkim panel, oferujący nam wypełnianie płatnych ankiet, które dochodzą co dzien ! Za ankietę (2 min) zarabiamy 0,03 $. Prawidłowość i systematyka wypełniania jest wskazana, gdyż za każdym razem gdy podajemy prawdziwe odpowiedzi, zwiększa się TraitScore. Kiedy osiągnie 9000 pkt, zapłąta za wypełnianie ankiet będzie odpowiednio większa! Oprócz ankiet płatnych 0,03$ dostajemy ankiety od 0,5 do kilkunastu dolarów. Pieniądze za ankiety wypłacane są w dolarach na konto PayPal (minimum to 15$) Poza tym, Paidviewpoint oferuje nam bardzo rozbudowany system poleconych.Możemy otrzymać nawet 25$ za każdego poleconego oraz do 20% jego zarobków Zapraszam z reflinka! http://paidviewpoint.com RE: PaidVievpoint - ankiety codziennie! - leepek - 26-07-2014 21:30 (26-07-2014 16:50)qwerty89 napisał(a): Nie znalazłem tego tematu na forum więc zaczynam nowy: daj screena z ankiety za chociaż 0,5$ lub więcej, skoro takie doatajemy... za mało postów na refa. zgłaszam RE: PaidVievpoint - ankiety codziennie! - overlord25 - 27-07-2014 10:40 Za rok może się nazbiera na wypłatę RE: PaidVievpoint - ankiety codziennie! - chincyk - 29-04-2015 14:50 heh rok to mało... mam konto w tym serwisie około 6$ zarobiłem... nie polecam... Paidviewpoint - czyli zagraniczne ankiety - PapaMad - 29-03-2016 16:39 Paidviewpoint Witam wszystkich użytkowników. Chciałbym zaprosić was do serwisu gdzie zarabiamy na ankietach.
Strona jest w języku angielskim i to samo tyczy się wypełnianych ankiet. W zupełności wystarcza poziom komunikatywny,a co najważniejsze w ankietach należy odpowiadać szczerze dzięki czemu zyskujemy $ $ $ oraz poziom "Trait Score". Im wyższy "Trait Score" tym więcej pytań/ankiet otrzymujemy oraz zyskujemy więcej $ $ $ $ . Codziennie otrzymujemy nowe ankiety o wartości 0.03$ do 1$ Aby wypłacić pieniądze[PayPal] należy zgromadzić minimum 15 $. Czy długo gromadzi się środki na koncie?. Sam uczestniczę w serwisie dopiero od wczoraj,a mam już na koncie 1 $ . Dowody wypłat? Wpiszcie sobie w google "Paidviewpoint payment proof". Zapraszam wszystkie osoby dorabiające na ankietach i nie tylko
RE: Paidviewpoint - czyli zagraniczne ankiety - DC1 - 30-03-2016 00:41 $25 za poleconego? Wygląda na scam. |