20dollars2surf Zarób surfując! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 20dollars2surf Zarób surfując! (/Temat-20dollars2surf-Zarob-surfujac-48088) |
20dollars2surf Zarób surfując! - beler - 05-01-2012 13:27 Witam serdecznie! Czy nie chciałbyś zarabiać pieniędzy podczas zwyczajnego surfowania w internecie? Zamierzam Ci to umozliwic, a wszystko to dzięki francuskiemu surfbarowi 20dollars2surf! Jest to popularny i ceniony serwis z kilkuletnim starzem, około pół miliona userów, codziennie przybywają nowi! Pewne wypłaty, wysokie zarobki, zacznij już dziś! Zarabianie w 20dollars2surf: W programie zbieramy punkty, które pod koniec miesiąca zamieniane są na pieniądze (w dolarach), które później możemy przelać na własne konto bankowe. Sposoby zarabiania: -surfbar Chyba najbardziej oczywisty sposób, włączamy program-malutkie okienko wyświetlające reklamy, możemy je ustawić gdziekolwiek na ekranie, tak żeby jak najmniej nam przeszkadzało, jednak jest na tyle małe że nie powinno byc problemem. Dzięki surfbarowi zarabiamy oczywiście największą liczbę punktów, co ważne, nie trzeba wpisywać zadnych kodów sprawdzających czy użytkownik siedzi przy komputerze, można włączyć surfbar i robić cokolwiek a w tym czasie nasze konto punktowe będzie zasilane -Bonus za surf w naszym surfbarze podczas wyświetlania reklam, co jakiś czas (w miarę często) wyskakuje specjalny komunikat, jeśli w niego klikniemy dostajemy dodatkowe punkty! -Bonus za kliki Jest to dodatkowy sposób zarobienia punktów, poprzez zwykłe klikanie w bannery, pojawiają sie codziennie i jest ich w miarę dużo, myślę więc, że opłaca sie w nie wchodzić -BingoSurf Jest to gra w bingo, dzięki której możemy zdobyc dodatkowe pieniądze, w tym główną nagrodę tj. jackpot wynoszący zazwyczaj kilka tysięcy dollarów, powodzenia! Codziennie jedna gra za darmo. -SurfKoło Kolejna gra, w której kręcimy kołem bo zdobyc dodatkowe pieniądze, również jest możliwość trafienia jackpota sporej wielkości, codziennie dwa kręcenia za darmo. Mam nadzieję, że to Cie przekonało, myślę że warto spróbować, to nic nie kosztuje a możesz zarobic na prawdę przyzwoite pieniądze! Zapraszam do rejestracji poprzez kliknięcie mój link, dla Ciebie to bez róźnicy a mi pomoże http://pl.20dollars2surf.com/?ref=490032 20dollars2surf Zarób surfując! - Magnus - 30-01-2012 12:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |