Problem z remote upload - filesonic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Problem z remote upload - filesonic (/Temat-Problem-z-remote-upload-filesonic-48080) |
Problem z remote upload - filesonic - t6p - 05-01-2012 06:22 Witam! Od jakiś 2 tyg. Remote upload na filesonicu nie działa. Wiecznie wyskakuje "maybe blocked ip" lub "ERROR_INVALID_ACCOUNT". Czy ktoś wie o co chodzi? RE: Problem z remote upload - filesonic - m4te01 - 05-01-2012 10:55 A masz premium ? RE: Problem z remote upload - filesonic - t6p - 05-01-2012 11:57 Kupiłem premium do fileserve, wklepalem passy w filesonicu i jak chce zrobić remote, korzystam z linków fileserve. Wcześniej działało. Problem pojawił sie od kiedy filesonic wprowadził "nową szate graficzną i interfejs". Dzisiaj np. wrzuciłem link koło 8 rano i do teraz mam "oczekuje". RE: Problem z remote upload - filesonic - matig20 - 06-01-2012 11:47 mi z wupload działa najpierw robie remote z filesonic na wupload a potem psowrotem na filesonic tylko że wu pload nie zawsze mi działa i upie pliki po 24kb |