Z-List - coś więcej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Z-List - coś więcej (/Temat-Z-List-cos-wiecej-4802) |
Z-List - coś więcej - turech - 08-04-2010 20:39 Ostatnio napisałem maila do lockerz w sprawie koszulki i czy w ogóle wysłali mi jakiekolwiek gratulacje, czy coś innego. Otrzymałem od nich następującego maila: Cytat:Hey there, Wynika z tego, że lockerz dla Z-Listów szykuje naprawdę sporo ciekawych rzeczy. Jak wiadomo zawsze tajemnicze są ich odpowiedzi w sprawie przyszłości, ale mogę wnioskować, iż Z będą mieli "dodatkowe wejścia do sklepu/restocku" i ( tak przypuszczam ) dodatkowe szanse na zdobycie produktów/PTZ. Nie wiem, czy ktoś coś takiego zamieszczał wcześniej ( bo nie znalazłem ), ale myślę, że was to zainteresuje [/code] RE: Z-List - coś więcej - Danio - 09-04-2010 11:13 Tez se wbiłem niedawno z-listera na drugim koncie. Na pierwszym miałem juz w lutym RE: Z-List - coś więcej - Kalis - 13-04-2010 11:23 ooo jak tak będzie to będzie fajnie |