Pytanie dotyczące serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Pytanie dotyczące serwisu (/Temat-Pytanie-dotyczace-serwisu-47970) |
Pytanie dotyczące serwisu - yizer - 01-01-2012 15:36 Witam, jestem początkującym "pracownikiem" tego serwisu chciałbym się dowiedzieć: 1. Czy dozwolone są piramidki na tym oto serwisie? 2. Jak nie to czy można za to dostać bana? 3. Czy pobierania w Polsce są darmowe? Pozdrawiam RE: Pytanie dotyczące serwisu - rasta - 01-01-2012 16:30 1. nie 2. tak 3. są płatne(sms) RE: Pytanie dotyczące serwisu - yizer - 01-01-2012 16:34 Dzięki za szybką odpowiedz. Czyli na żadnym z tych mirror'ów nie ma darmowego pobierania, nawet z wypełnieniem jakiejś ankiety? Jeżeli nie to może polecisz serwis z darmowym pobieraniem w Polsce? Jakbym załatwił sobie grupkę ludzi tak z 5 osób i byśmy wymieniali się linkami to by była możliwość zbanowania? Nie interesują mnie kokosy pieniędzy, tak 1 link dziennie? Sorry że wypytuje ale ciekawi mnie to RE: Pytanie dotyczące serwisu - siweek - 01-01-2012 17:18 Są jakieś tam darmowe oferty dla Polski RE: Pytanie dotyczące serwisu - yizer - 01-01-2012 17:22 O proszę, a mógłbyś powiedzieć w którym z mirror'ów? RE: Pytanie dotyczące serwisu - malpa2 - 01-01-2012 18:34 Na firecash są, ale nie wiem czy działające RE: Pytanie dotyczące serwisu - yizer - 01-01-2012 18:42 Mógłbym prosić jeszcze odpowiedz na wcześniejsze pytanie ? Cytat:Jakbym załatwił sobie grupkę ludzi tak z 5 osób i byśmy wymieniali się linkami to by była możliwość zbanowania? Nie interesują mnie kokosy pieniędzy, tak 1 link dziennie? I jeszcze czy mógłbym dostać bana za "wymianę linkami"? Ja pobiorę kogoś a on w zamian mój. |