Sprzedam skrypt innowacyjnego serwisu do nabijania Google+, lubię to na facebooku itp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam skrypt innowacyjnego serwisu do nabijania Google+, lubię to na facebooku itp (/Temat-Sprzedam-skrypt-innowacyjnego-serwisu-do-nabijania-Google-lubie-to-na-facebooku-itp-47965) |
Sprzedam skrypt innowacyjnego serwisu do nabijania Google+, lubię to na facebooku itp - Quik - 01-01-2012 14:20 Witam, mam do sprzedania innowacyjny skrypt serwisu do nabijania google+, lubię to na facebooku itp. Jestem jednym z dwóch posiadaczy tego skryptu w Polsce, więc nie jest on zbyt popularny. Co sprzedaję? -Cały skrypt napisany w php. - Grafikę i cały szablon skryptu. -Update do nowszych wersji skryptu. (baza danych nie jest wymagana) Jak to działa? Użytkownicy zbierają punkty poprzez klikanie wybranych lubię to na facebooku, Google + ,etc. Za zebrane punkty mogą oni dodać własną stronę by inni klikali w ich lubię to Google + itd. Zarabiasz poprzez reklamy na stronie np. Adsense czy CPMprofit, a także dzięki wbudowanemu sklepikowi gdzie użytkownicy mogą dokupić dodatkowe punkty. Jesteś zainteresowany kupnem? Moja cena to 15 zł PayPal. Pisza na PW lub gg: 36509111. RE: Sprzedam skrypt innowacyjnego serwisu do nabijania Google+, lubię to na facebooku itp - Madroxx - 01-01-2012 14:22 Czy jest możliwość wystawienia tego na Allegro ? RE: Sprzedam skrypt innowacyjnego serwisu do nabijania Google+, lubię to na facebooku itp - true - 01-01-2012 14:23 A można link do panelu admina? AA nie zapomnij o danych. RE: Sprzedam skrypt innowacyjnego serwisu do nabijania Google+, lubię to na facebooku itp - Jaro070 - 01-01-2012 14:27 Z tego ci się orientuję to ten skrypt jest sprzedawany z licencja na jedną domenę. P.S w Polsce ma go wiele osób np. ja i kilku moich znajomych. Mogę sprzedać spolszczenie do niego. Sprzedam skrypt innowacyjnego serwisu do nabijania Google+, lubię to na facebooku itp - Admin - 01-01-2012 14:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |