[Sprzedam] Super Meat Boy - program do ułatwienia sobie gry - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] Super Meat Boy - program do ułatwienia sobie gry (/Temat-Sprzedam-Super-Meat-Boy-program-do-ulatwienia-sobie-gry-47921) |
[Sprzedam] Super Meat Boy - program do ułatwienia sobie gry - bongos112 - 31-12-2011 11:05 Witam serdecznie. Mam do sprzedania program znaleziony w ciemnych zakątkach internetu. Posłużył mi on do zdobycia osiągnięcia za które (mając ogromne szczęście) dostałem Witchera: Enhanced Edition. Program posiada opcje takie jak: - wyłączenie obrażeń od środowiska - wyłącznie obrażeń od przeciwników - powolne spadanie - wiele wiele innych. Czy Steam nas za to jakoś ukara? Szczerze odpowiem że nie wiem. Mnie nie spotkało nic złego. Wręcz przeciwnie (jw.). Zdobycie osiągnięcia zajęło mi około 5 minut. Screen: Cena: $1 Kontakt: GG: 5912654 Sposób zapłaty: PP/ Przelew |