Jak zarobić - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarobić (/Temat-Jak-zarobic-47705) |
Jak zarobić - Lisek_Lisek - 26-12-2011 22:46 Witajcie! Mam takie zapytanko(a): Mam 15 lat i nie wiem jak zarobić troszkę kasy. Nie chodzi mi o jakieś tam kokosy. Dużo tutaj czytałem, ale nie mogę pojąć o co chodzi z uploadem itp. Bardzo proszę o pomoc, może być łopatologicznie. Myślałem też o blogu, ale nie wiem jak zacząć, o czym pisać/ co wstawiać na ściąganie. Jeżeli ktoś chce mną pokierować/ pomóc to ja bardzo chętnie Proszę pisać na PW, mogę się rejestrować z Waszych refów z góry dziękuję POZDRAWIAM RE: Jak zarobić - Qwik - 26-12-2011 23:19 100 razy już było pisane jak zarabiać więc łaskawie przejrzyj forum. RE: Jak zarobić - Lisek_Lisek - 27-12-2011 00:07 spokojnie przeglądałem forum, ale nadal nie jarzę o co chodzi z tym upladingiem, a podobno się opłaca... więc proszę tylko o jakieś wskazówki RE: Jak zarobić - Admin - 27-12-2011 00:16 Qwik myślę wyraził się nadwyraźnie jasno. Jak zarobić - Admin - 27-12-2011 00:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |